21.2 C
Pals
Divendres, 2 juny 2023
- Publicitat -

Enllesteixen la restauració ambiental de la darrera parcel·la de l’antiga urbanització de la Pletera

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El projecte Life Pletera haurà enllestit els propers dies la restauració ambiental de la darrera parcel·la de l’antiga urbanització, emplaçada al sector nord. Fins ara s’hi dipositaven els materials extrets els mesos anteriors durant les obres de desurbanització de la resta de l’espai, que s’ acumulaven per al tractament previ al seu destí final. Bona part d’aquests materials s’han utilitzat per millorar camins municipals. La resta l’han traslladat a una planta de reciclatge.

Passat Setmana Santa es faran diverses actuacions de millora del drenatge de l’aigua, juntament amb algunes plantacions de tamariu. Un cop enllestit, s’haurà acabat gairebé un 95% de la fase de creació de llacunes costaneres, que és la més important del conjunt del projecte Life Pletera. S’hi destina 1.360.000 euros. El Life Pleterea és un projecte amb finançament europeu per a la desurbanització i la recuperació de la funcionalitat ecològica en els sistemes costaners de la Pletera. Té un pressupost global de més de 2,5 milions d’euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Palamós enceta una nova edició de la fira comercial ‘Palamóswing’

Aquesta festa del comerç local tindrà lloc durant tot dissabte i el matí de diumenge, on els carrers de la zona comercial de Palamós acolliran les prop de 40 parades de comerços locals.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -