19.2 C
Pals
Dijous, 19 maig 2022
- Publicitat -

Enllesteixen la restauració ambiental de la darrera parcel·la de l’antiga urbanització de la Pletera

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El projecte Life Pletera haurà enllestit els propers dies la restauració ambiental de la darrera parcel·la de l’antiga urbanització, emplaçada al sector nord. Fins ara s’hi dipositaven els materials extrets els mesos anteriors durant les obres de desurbanització de la resta de l’espai, que s’ acumulaven per al tractament previ al seu destí final. Bona part d’aquests materials s’han utilitzat per millorar camins municipals. La resta l’han traslladat a una planta de reciclatge.

Passat Setmana Santa es faran diverses actuacions de millora del drenatge de l’aigua, juntament amb algunes plantacions de tamariu. Un cop enllestit, s’haurà acabat gairebé un 95% de la fase de creació de llacunes costaneres, que és la més important del conjunt del projecte Life Pletera. S’hi destina 1.360.000 euros. El Life Pleterea és un projecte amb finançament europeu per a la desurbanització i la recuperació de la funcionalitat ecològica en els sistemes costaners de la Pletera. Té un pressupost global de més de 2,5 milions d’euros.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

PODCAST | Emprenedors: la família Ensesa de l’Hostal La Gavina

Exquisidesa, senzillesa, humilitat, ànima, essència, història, art i cultura. Tot, servit en un entorn elegant, luxós però acollidor, proper i familiar, entre Sa Conca i la Badia de St Pol
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -