13.8 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

Els habitatges d’ús turístic aporten 25 milions d’euros a Calonge – Sant Antoni

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un estudi realitzat per l’organització de la fira Expohabitat xifra en més de 25 milions d’euros l’impacte que els habitatges d’ús turístic tenen sobre el producte interior brut (PIB) del municipi. Això és unl 12% del total del PIB del municipi. L’estudi xifra en 2.000 el nombre d’habitatges d’aquesta tipologia, dels quals 1.200 corresponen a apartaments i 800 a cases amb jardí.

L’impacte econòmic d’aquests apartaments i cases correspon sobretot a la renda obtinguda pel lloguer. L’estudi, també calcula l’impacte econòmic sobre sectors vinculats a aquesta activitat, com el servei domèstic o els serveis de jardineria i manteniment de piscines. L’estudi ha estat elaborat per Expohabitat, la fira d’habitatge i serveis de Calonge – Sant Antoni, amb les dades de la guia oficial d’establiments turístics de la Generalitat i amb la informació de les agències immobiliàries.

La fira Expohabitat torna a Calonge – Sant Antoni després de 9 anys de la darrera edició. Es farà al Palau Firal de Sant Antoni, els dies 29, 30 d’abril i 1 de maig, amb una superfície expositiva de més de 2.000 metres quadrats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’atur creix al novembre en 395 persones a les comarques gironines però millora prop de 5 punts respecte fa un any

L'afiliació a la Seguretat Social baixa un 2,39%, la caiguda més gran de Catalunya i la tercera de tot l'estat.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -