19.1 C
Pals
Dimecres, 31 maig 2023
- Publicitat -

L’enoturisme de la Costa Brava a Jerez

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

10 professionals de l’enoturisme de la Costa Brava han viatjat a Jerez per conèixer de primera mà la “Ruta del Vi i del Brandi del Marco de Jerez” a Cadis.

El destí ha estat escollit seguint el reconeixement, per part de l’Associació Espanyola de Ciutats del Vi, com la primera destinació enoturística de l’Estat espanyol. Una ruta que va ser reconeguda l’any 2016 i que inclou fins a set cellers, Tío Pepe, Osborne, Lustau, Barbadillo, Luis Pérez, Gutiérrez Colosia i Fundador. La “Ruta del Vi i del Brandi del Marco de Jerez” també compta amb diferents equipaments com el Centre de Dinamització Enoturística i alguns museus temàtics.

La ruta del Vi DO Empordà actualment ocupa la setena posició dins del rànquing que va fer l’Associació l’any 2016 i se situa per sobre de Rías Baixas i Somontano. El nombre de visitants, segons les dades de la mateixa associació, és de 110.573 visitants.

El viatge s’organitza des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i va destinat ams socis dels diferents clubs de màrquetig de producte que promou el Patronat amb l’objectiu de millorar l’eficiència i la competitivitat turística.

‪En aquest viatge hi ha representants dels cellers La Vinyeta, Mas Llunes,  Oliveda, Peralada Wine & Spa Hotel i Celler Martín Faixó, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i la sommelier Laura Masramon. ‬

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

[MAPA INTERACTIU] Què han votat els teus veïns? El resultat de les eleccions municipals 2023 al Baix Empordà

Diversos partits, però un únic guanyador deixen clara la postura dels teus veïns a les eleccions municipals d'enguany al Baix Empordà, comprova quin ha estat el partit més votat al teu carrer
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -