Entrevista a Gemma Recoder: “La gent que ve a l’Empordà se n’enamora. És dels llocs més bonics del món”

Hem parlat de música, de l'Empordà i de festivals amb la directora del Canet Rock

- Publicitat -

Aquesta tarda ens ha visitat la Gemma Recoder, directora del Canet Rock, així com de Sun Music. Amb ella hem començat parlant de la seva relació amb l’Empordà i ens ha explicat que porta molts anys venint, que se’n va enamorar quan cantava per alguns locals de Begur i que anys més tard ja hi vindria amb la seva actual parella.

Hem parlat de la bellesa de la nostra comarca, del fet que tanta gent faci la volta al món buscant llocs bonics, quan aquí ho tenim tot.

També hem parlat de la relació amb els artistes i ens ha explicat que una vegada li van demanar tenir una sauna al camerino! Anècdotes a part, ens comenta que la relació amb els músics és molt bona i que està molt contenta del cartell d’aquest 2022.

L’edició del Canet Rock Mallorca també ha estat un gran èxit de públic, i creu que les bandes locals encara es coneixen poc aquí a Catalunya i no descarta que l’any vinent alguna actuï a l’edició del Maresme.

Hem deixat anar-li algunes propostes de noms per l’edició del Canet Rock 023 i haureu de jutjar per les seves cares i comentaris, els que tenen possibilitats i els que no.

Finalment, també hem parlat de la poca presència de dones en la direcció dels festivals, amb molt pocs exemples, on ha aprofitat per explicar una desagradable situació que va viure amb un vigilant de seguretat del seu festival.

- Publicitat -