10.7 C
Pals
Diumenge, 26 març 2023
- Publicitat -

Albert Gómez explica al Supermatí la 50ª edició de la Cantada d’havaneres de Calella de Palafrugell

Sílvia Pérez Cruz encapçala el cartell de la cinquantena edició de la Cantada d’Havaneres de Calella de Palafrugell, que comptarà a més, amb els grups Port Bo, Peix fregit i Bergantí. Ho ha explicat el Regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Comunicació de l’Ajuntament de Palafrugell, Albert Gómez.

En una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital, Gómez ha explicat que a més de la mateixa “cantada”, les activitats relacionades amb les havaneres i la seva difusió i coneixement, s’estendran al llarg de 18 mesos a la vila i també a diferents indrets de Catalunya. Per altra banda, el mateix cap de setmana de les havaneres, a Palafrugell hi haurà diferents concerts (la majoria gratuïts) de Sara Pi, Eduard Gener, Judith Nedderman, Sanjosex, Les anxovetes, Unión Havanera, els Cremats, Pau Alanajos i Andrés Calamaro.

Coincidint amb aquest aniversari, també s’ha publicat un web dedicat a la cantada.

Escolta aquí, l’entrevista a l’Albert Gómez

Al juny es presentarà el llibre ‘Calella de Palafrugell i les havaneres’. També s’ha organitzat l’exposició itinerant ‘Les havaneres de Calella de Palafrugell’ al Palau Robert, del 15 de juny al 28 d’agost. En l’àmbit gastronòmic, Joan Roca ha creat la tapa ‘L’havanera’ i Jordi Domingo, el ‘Gelat i còctel de cremat’.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios