25.2 C
Pals
Diumenge, 1 octubre 2023
- Publicitat -

Marc Recolons: “Jo crec que estem en la millor època del darrer any a la sala Las Vegas”

La programació de la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols continua durant aquesta temporada de tardor i hivern. Abans que s’acabi l’any, passaran per la sala diversos artistes i grups que van des del funk, el hip-hop o el heavy. Per parlar-nos una mica més d’aquesta programació, ens visita el propietari de Las Vegas, Marc Recolons.

El propietari comenta que aquest mes compten amb una proposta diferent cada setmana perquè “tothom es pugui sentir acollit”. Per exemple, al llarg d’aquest cap de setmana actuaran a la sala, en el cas de divendres, els italians EASY CURIUS que són un tribut a la banda THE CURE i, dissabte, arriba la tretzena edició del festival de Hip Hop de la Costa Brava anomenat Sanfe Funk, organitzat per l’associació TEDCE. Recolons també ha detallat altres concerts programats per dates pròximes.

Un setembre ple d’activitats perquè des de la sala Las Vegas volen aprofitar per estar més actius culturalment just després dels mesos d’estius. De juny a agost, com afegeix l’entrevistat: “Els espais de gestió privada a vegades ho tenim més difícil, ja que hi ha tantes propostes quant a festivals de música, festes majors i markets que també inclouen música en directe”. Per això, a l’estiu abaixen el ritme i la resta de l’any intenten oferir un espectacle, com a mínim, per setmana.

Una programació ben versàtil que inclou ofertes ben diferents des de música a teatre. De fet, enguany, hi ha planificat el monòleg Orgasmes que, després d’haver passat pels escenaris de Madrid i Barcelona, tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols el 7 d’octubre. Això, Recolons especifica que és gràcies a la sala que disposen, la qual es pot transformar segons el que demana l’espectacle.

D’altra banda, l’organitzador no ha volgut acabar sense destacar més concerts rellevants dels mesos següents. El dissabte 14 d’octubre, actuarà el tribut de The Rolling Stones, The Smoking Stones, una banda amb vint-i-set anys de trajectòria i que, després de dos anys aturats, tornaran a l’escena musical a la sala Las Vegas. Més endavant, el 17 i el 18 de novembre, hi haurà el festival Insomni, consolidat a les comarques gironines des de fa gairebé vint anys.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios