1.4 C
Pals
Divendres, 27 gener 2023
- Publicitat -

ERC de Sant Feliu denuncia que l’Ajuntament executa obres sense tenir els permisos necessaris

Les crítiques a l'equip de govern també s'han estès a la manca d'actuacions durant els tres primers anys de mandat,

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El grup municipal d’Esquerra a Sant Feliu de Guíxols ha criticat l’equip de Govern per iniciar les obres de reforma de l’espigó de Rius i Calvet sense el permís necessari de Costas del Estado.

Aquesta reforma havia estat aprovada pel Ple de l’Ajuntament, però ara s’ha de replantejar ja que no es pot portar a terme sense el permís corresponent. Segons la nota difosa per la formació, “aquesta situació és fruit de les presses electorals i demostra una gestió poc responsable dels diners públics, com si es tractessin de la campanya electoral d’un partit”.

El mal estat de l’espigó de Rius i Calvet, que va ser malmès a principis de 2020 i que ha estat enfonsat durant tres estius, havia estat denunciat amb anterioritat. Totes les poblacions han arranjat els desperfectes del temporal Glòria però segons ERC, Sant Feliu de Guíxols ho ha fet a darrera hora, cosa que ha fet que el cost del projecte sigui més elevat. A més, cap altra administració ha aportat fons per reparar els danys causats pel temporal, cosa que ha suposat un greuge econòmic per a la ciutat, que ha hagut de suportar el 100% del cost de la reparació.

Les crítiques a l’equip de govern també s’han estès a la manca d’actuacions durant els tres primers anys de mandat, en què “no s’ha canviat ni una vorera, una paperera, un parc infantil, asfaltat un carrer o pintat un pas de vianants”. Aquesta inacció ha estat descrita com una estratègia pensada perquè la memòria dels ciutadans oblidi l’estat de deixadesa i només recordi els darrers dotze mesos i la “molta feina del govern, acompanyada de les corresponents fotografies de l’alcalde”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Perdudes 2×04 – Perdudes congelades

En aquest programa parlem de les exageracions, passem per la fred i el vent que està fent aquests dies....
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -