0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

Es constitueix la Taula per a la convivència infantil de Palamós

Preveu abordar, a curt termini, la revisió del protocol d’absentisme, l'abordatge i prevenció de l’assetjament entre iguals

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Aula d’Aprenentatge de Palamós va presentar una Taula per a la convivència infatil de Palamós, amb l’objectiu de millorar la l’atenció a la infància del municipi i la coordinació pel que fa a la prevenció i la detecció de disfuncions que la puguin afectar, especialment a aquella que es troba en situacions de dificultat socioeducativa. Aquesta Taula, dins del Projecte Palamós Ciutat Educadora, reuneix professionals dels serveis diversos que treballen amb infància del municipi.

La creació d’aquest grup de treball permetrà la prospecció i estudi de les diverses situacions que es plantegin a nivell de municipi en relació amb el col·lectiu infantil, així com la sensibilització sobre la importància de treballar i tenir cura de totes les qüestions que afectin l’entorn dels infants i adolescents.

Per a poder-ho fer possible és clau la coordinació entre els diferents agents que participin en la Taula, així com la formació dels professionals i altres agents implicats en el desenvolupament dels infants i adolescents.

La Taula per a la convivència infantil de Palamós preveu abordar, a curt termini, la revisió del protocol d’absentisme, la prevenció de l’assetjament entre iguals o l’harmonització dels mecanismes de relació dels centres educatius amb el municipi, entre altres. Per a poder actuar de manera eficaç en tots aquests temes la Taula proposarà la creació de subgrups de treball.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sopa de Cabra tancarà la gira dels 30 anys del “Ben Endins” al Palau Sant Jordi

Sopa de Cabra torna al Palau Sant Jordi trenta anys després de l’edició de Ben Endins, el disc de pop-rock català més venut de la història. L’ocasió bé s’ho val: el grup tanca la gira d’aniversari del disc al Cruïlla Tardor! Ben Endins conté algunes de les cançons més conegudes de la seva primera etapa…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -