26 C
Pals
Dissabte, 19 juny 2021
- Publicitat -

Es constitueix la Taula per a la convivència infantil de Palamós

Preveu abordar, a curt termini, la revisió del protocol d’absentisme, l'abordatge i prevenció de l’assetjament entre iguals

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

L’Aula d’Aprenentatge de Palamós va presentar una Taula per a la convivència infatil de Palamós, amb l’objectiu de millorar la l’atenció a la infància del municipi i la coordinació pel que fa a la prevenció i la detecció de disfuncions que la puguin afectar, especialment a aquella que es troba en situacions de dificultat socioeducativa. Aquesta Taula, dins del Projecte Palamós Ciutat Educadora, reuneix professionals dels serveis diversos que treballen amb infància del municipi.

La creació d’aquest grup de treball permetrà la prospecció i estudi de les diverses situacions que es plantegin a nivell de municipi en relació amb el col·lectiu infantil, així com la sensibilització sobre la importància de treballar i tenir cura de totes les qüestions que afectin l’entorn dels infants i adolescents.

Per a poder-ho fer possible és clau la coordinació entre els diferents agents que participin en la Taula, així com la formació dels professionals i altres agents implicats en el desenvolupament dels infants i adolescents.

La Taula per a la convivència infantil de Palamós preveu abordar, a curt termini, la revisió del protocol d’absentisme, la prevenció de l’assetjament entre iguals o l’harmonització dels mecanismes de relació dels centres educatius amb el municipi, entre altres. Per a poder actuar de manera eficaç en tots aquests temes la Taula proposarà la creació de subgrups de treball.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -