0.6 C
Pals
Dilluns, 29 novembre 2021
- Publicitat -

ERC de Palamós i Sant Joan presenta els deu primers de la llista aquesta tarda

Avui presenten la candidatura a les 20h a la plaça dels arbres. S'incorporen a la llista Nuria Botellé, Alfons Bartolomé, Laura Lafarga,  Marina Àlvarez i Chaimae Mechaal.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img
Aquesta tarda es presentarà la candidatura d’ERC a Palamós i Sant Joan, que té com a cap de llista l’alcaldable i actual alcalde Lluís Puig. Les deu primeres persones són regidors actuals i noves incorporacions, que segons han remarcat des del partit, són especialment dones. A excepció de la regidora Natàlia Casellas que va expressar la seva voluntat personal de no repetir mandat, Lluís Puig compta amb Maria Puig, Emili Colls, Xavier Lloveras i Joan Barba entre aquests deu primers. S’incorporen Nuria Botellé, Alfons Bartolomé, Laura Lafarga,  Marina Àlvarez i Chaimae Mechaal.
ERC preveu realitzar altres presentacions per seguir desenvolupant més idees de programa però en aquest acte ja explicarà algunes idees estratègiques del projecte de Palamós Republicà.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fúmiga i Suu estrenen el videoclip de ‘Segona conjugació’

La Fúmiga i Suu acaben de presentar el videoclip de ‘Segona conjugació, una de les interessants propostes de “Fotosíntesi” el treball dels valencians. La banda té la intenció de fer un videoclip per cadascuna de les cançons del disc. El clip és obra de Iconic. La presentació del disc a Catalunya serà el 2 d’abril…
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -