8.8 C
Pals
Dilluns, 6 febrer 2023
- Publicitat -

Es convoca la tercera edició del premi de fotografia “Palafrugell és educació”

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’àrea d’Educació de l’Ajuntament de Palafrugell ha convocat, per tercer any consecutiu, el premi de fotografia “Palafrugell és educació”, amb l’objectiu de fomentar l’entorn educatiu en sentit ampli i dins de les activitats com a Ciutat Educadora. Entenent l’educació com un procés que es produeix al llarg i ample de la vida, la Ciutat Educadora ens ofereix múltiples espais per aprendre. Hom s’educa no només a les escoles sinó també a les llars, al carrer, fent activitats de lleure, esportives, culturals, socials, etc…

El termini de presentació de les obres ja està obert i tancarà el proper 20 de març. Les fotografies han de plasmar algun acte, activitat o moment educatiu. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies originals i inèdites (no poden ser guanyadores d’un altre concurs i haver estat publicades en cap mitjà) i poden ser en color o en blanc i negre.

Els premis seran per valor de: 300 euros (1r premi), 130 euros (2n premi), 70 euros (3r premi) i lots de llibres pel 4t i 5è premi.

Les fotografies guanyadores s’exposaran en paper fotogràfic i emmarcades en el Centre Municipal d’Educació del 22 d’abril al 22 de maig.

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Francesc Cambó

Benvolguts oients de Ràdio Capital. Com que com tanta altra gent  de la meva edat jo també em trobo...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -