13 C
Pals
Divendres, 3 desembre 2021
- Publicitat -

Es milloren els contenidors d’escombraries i punts de recollida selectiva a Calonge i Sant Antoni

l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni instal·larà catorze tancats d’ocultació de cubells i contenidors de residus amb la voluntat de millorar l’estètica i el funcionament del servei de recollida selectiva.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

El projecte guanyador del pressupost participatiu 2021, que va comptar amb 623 votacions de la ciutadania, estarà dotat de 100.000 euros que es destinaran a la millora dels punts de recollida selectiva. Amb aquesta premisa, i tal com informa Ràdio Palamós, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni instal·larà catorze tancats d’ocultació de cubells i contenidors de residus amb la voluntat de millorar l’estètica i el funcionament del servei de recollida selectiva.

Aquest va ser el projecte més votat, en uns Pressupostos Participatius que busquen promoure la participació ciutadana perquè tothom qui vulgui pugui fer propostes i decidir en quines inversions destinar els recursos disponibles. Les propostes han de complir una sèrie de requisits per tal de ser validades pels serveis tècnics municipals, i posteriorment es voten. Doncs bé, la proposta més votada al 2021 va ser aquesta millora dels punts de recollida de residus.

S’ha pogut constatar que el desplegament del sistema de la recollida porta a porta a Calonge i Sant Antoni, funciona en zones sense gaire fluctuació de gent. Però en canvi, en espais amb més densitat de població, es van haver d’instal·lar diversos grups de tòtems amb cubells de recollida selectiva. La idea del nou projecte que executarà l’Ajuntament i per al qual es destinaran aquests 100.000 euros, és clarament millorar l’aspecte i la salubritat d’aquestes zones de recollida d’escombraries. Per això es col·locaran catorze tancats d’ocultació de cubells i contenidors de residus, repartits entre els nuclis de Calonge i Sant Antoni.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Restauren 25 tombes de l’antiga església de Santa Cristina d’Aro

Les restes es van trobar el 1962 amb l'obertura d'un camí d'una nova urbanització
- Publicitat -spot_img

Altres notícies

- Publicitat -