17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Es paralitzen les reserves hoteleres a la Costa Brava per culpa del coronavirus

Ho afirmava ahir a l'entrevista del Supermatí Martí Sabrià, gerent del gremi d'hostaleria Costa Brava Center i col·laborador de Ràdio Capital

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Es paralitzen les reserves hoteleres a la Costa Brava per culpa del coronavirus
Loading
/

Tot i que encara queden dies per setmana santa i per la temporada d’estiu d’enguany, sembla que la por al coronavirus ja és palpable a les reserves hoteleres a la Costa Brava donat que encara no hi ha hagut pràcticament moviment als webs. Així ho afirmava ahir a l’entrevista del Supermatí Martí Sabrià, gerent del gremi d’hostaleria Costa Brava Center i col·laborador de Ràdio Capital.

En aquest context, Sabrià indicava que aquesta paràlisi també és palpable als webs, que solien tenir unes 3.000 – 2.000 entrades diàries buscant allotjament i ara han caigut a 1.000 de visites al dia de clients que cerquen establiments per les seves vacances. Pel que fa a la compra s’ha paralitzat, encara que el gerent esperançava que ara tampoc es pot saber si tindrà un efecte real.

Respecte a les vacances de setmana santa, Sabrià indicava que el públic sol ser català o francès i aquests solen comprar amb poca anticipació perquè vénen de més a prop, no els cal comprar bitllets d’avió i això els fa tenir la llibertat d’improvisar. Sabrià afirmava que les seves compres es fan palpables entre finals de març i principis d’abril, tot i que dins d’aquesta por pot ser que aquesta premissa no es compleixi.

Una de les opcions que s’ha impulsat per facilitar el turisme de nou a la Costa Brava ha estat la d’alliberar la clàusula de pagament obligatori i poder anul·lar la reserva fins  24 hores abans. Es tracta d’una acció probablement momentània, donat que Sabrià afirmava que en aquestes situacions les decisions es prenen diàriament. Encara que la por estigui inoculada, el gerent intentava treure importància a la situació i animar a la tendència de fer vida normal i no generar alarma.

 

 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -