4.7 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

El Consell Comarcal i l’Ajuntament de Castell – Platja d’Aro signen un conveni per continuar amb les polítiques d’habitatge del municipi

El Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro han formalitzat el conveni de col•laboració per al desenvolupament del programa de gestió del servei municipal d’habitatge i tasques tècniques per aquest 2020.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’objectiu del conveni signat per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i el consell comarcal és que pugui continuar la implementació de les polítiques d’habitatge al municipi. Això implica que aquest més de març es reforçarà el servei d’atenció al públic i es crearà assessorament tècnic en matèria d’habitatge.

El que es farà serà que es prestaran diversos serveis d’atenció, suport i assessorament. Per exemple es donarà atenció per a la preparació de documentació necessària per a poder accedir a convocatòries d’ajuts i subvencions en matèria d’habitatge, també millorarà l’atenció a les persones en situació d’exclusió residencial, millorarà la tramitació d’ajuts de lloguer, i entre altres accions. I també es donarà ajuda per gestionar els deutes de lloguer i hipoteca i en la col·laboració amb els serveis socials del municipi i altres professionals de la xarxa com advocats o el jutjat.

A més, se seguirà gestionant la borsa de mediació per al lloguer social o la borsa d’inclusió i allotjaments d’acollida, entre altres serveis.

Arrel d’aquestes accions, Joan Manel Loureiro, el president del Consell Comarcal del Baix Empordà, explica que “cada vegada hi ha més dificultats per accedir als habitatges buits. Aquesta col·laboració permetrà facilitar les gestions en matèria d’habitatge del municipi i donar per tant resposta a aquestes situacions”.

Des del Consell Comarcal estan treballant en el model per poder-lo ampliar també en altres ajuntaments.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Arturo Prades: “Volem crear una oferta de pisos accessibles en paral·lel al desenvolupament econòmic del municipi”

Parlem amb el regidor d'habitatge de Calonge i Sant Antoni, Arturo Prades, sobre el desenvolupament d'una futura promoció que combina l'habitatge lliure i el dotacional.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -