11.7 C
Pals
Dimarts, 18 maig 2021
- Publicitat -

Es reactiva la zona blava de Pals, a partir de l’1 de juny

El més llegit

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

El proper dia 1 de juny, es posa en funcionament de nou la zona blava de Pals que tindrà vigència fins el 15 de setembre.

Per a la tramitació d’aparcament els veïns que abonen l’Impost Municipal de Vehicles de Tracció Mecànica a l’Ajuntament de Pals NO han de realitzar cap tipus de tramitació administrativa.

No obstant, les persones que disposin d’una segona residència al municipi, així com aquelles que treballin en algun dels seus establiments, podran sol·licitar, a partir del 22 de maig, l’abonament per estacionar a la zona blava del nucli de Pals i de la platja, per un import de 65 euros per tota la temporada.

Els interessats podran fer la corresponent sol·licitud a través de la pàgina web de l’Ajuntament, (https://www.pals.cat/ca/informacio-zona-blava/) adjuntant la següent documentació: el contracte de treball o alta d’autònoms, quan ho sol·licitin treballadors dels comerços (65 € abonament temporada); el rebut de l’Impost de Bens i Immobles per les persones que tinguin una segona residència (65 € abonament temporada); el DNI del titular del rebut i, finalment, la matrícula del vehicle pel qual se sol·licita l’abonament.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Doctor Prats estrenen ‘Massa bé’

Doctor Prats tornen amb ‘Massa bé’, una cançó carregada d’optimisme i esperança. Evoca a viure la vida amb les coses senzilles del dia a dia, que massa vegades ens perdem perseguint els somnis i potser els nostres somnis els tenim al carrer, amb els amics, família, etc… Una producció pròpia amb una sonoritat que va…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -