24.6 C
Pals
Divendres, 17 setembre 2021
- Publicitat -

Es reprèn el mercat dels divendres de la Bisbal d’Empordà

Les parades de menjar i planter es repartiran per tot el centre del poble i hi haurà uns punts d'accés controlats per la Policia i Protecció Civil

Dani Cortés Moréshttps://www.linkedin.com/in/danicortesmores/
Coordinador de Ràdio Capital de l'Empordà
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img

El mercat setmanal de la Bisbal d’Empordà tornarà a celebrar-se parcialment aquest divendres, 22 de maig, amb les parades de marxants que venen productes frescos d’alimentació i planter, que es redistribuiran pel nucli urbà de manera que es garanteixi la distància necessària.

El mercat s’esponjarà al llarg de tot el centre del municipi i hi haurà cinc punts d’accés controlats per la policia.

Els carrers i places on s’ubicarà el mercat seran el carrer Cavallers, carrer Trinitat Aldrich, plaça del Castell, carrer Santa Maria del Puig, plaça Major, carrer de la Canonja, plaça Germans Sitjar i plaça Jacint Verdaguer.

Els punts d’accés al mercat seran: el pont Vell, el carrer Prat de la Riba, la plaça Jacint Verdaguer, el carrer Sant Jaume i la plaça de la Llibertat. L’accés, el control de l’afluència i el compliment de les mesures socials de distanciament estaran controlats per agents de la Policia Local i per voluntaris de Protecció Civil de la Bisbal d’Empordà.

Aquest és el plànol de les parades:

L’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà ha fet públiques les restriccions que s’aplicaran al mercat. Caldrà respectar la distància de 2 metres amb la resta de la gent i esperar torn formant cua de manera que només hi hagi una persona a primera línia de la parada. A més, serà el mateix venedor/a qui donarà els productes demanats. Demanen portar la documentació personal, així com el certificat de declaració autoresponsable emès per la Generalitat de Catalunya.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Quants alumnes i docents hi ha confinats a les escoles del Baix Empordà?

L'Escola Guillem de Montgrí té un grup confinat: 24 alumnes i 1 docent, després que es detectessin 4 alumnes positius
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -