21.5 C
Pals
Dimarts, 26 octubre 2021
- Publicitat -

Es tornen a identificar dofins mulars a la badia de Palamós

És freqüent identificar aquests tipus de dofins: al llarg del 2018 se n'han vist uns 70

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Aquest passat 2 de desembre es van identificar un grup de 15-20 dofins mulars a dues milles davant de la badia de Palamós, tal i com ha informat l’Associació Noa18 nusos, una entitat sense ànim de lucre que treballa per conèixer i protegir els cetacis, i més específicament, en un projecte de fotoidentificació del dofí mular, la que és més freqüent d’observar prop de la costa. El president de l’associació, Albert Gonzalez, ha explicat la tècnica d’identificació:

Al llarg del 2018 han identificat uns 70 individus de dofí mular, que han fotografiat per elaborar un catàleg que comparen amb d’altres reculls que fan d’altres entitats amb objectius semblants, cosa que permet veure els àmbits de la costa catalana, el moviment dels individus i saber si hi ha repeticions.

Darrerament també estan col·laborant amb l’associació LESTES per preparar un curs d’identificació de cetacis, alhora que volen engegar un projecte per conèixer la interacció entre cetacis i la pesca de Palamós i la zona del rec de Begur.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fira Indilletres presenta la seva 4a edició, amb una quarantena d’editorials i activitats literàries

La fira de llibres de la Bisbal, que enguany se celebra els dies 4 i 5 de desembre, oferirà una quarantena d’activitats, reforçant la seva aposta per la literatura i el país. A més, hi participaran 37 editorials d'arreu de Catalunya
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -