12.8 C
Dilluns, 29 abril 2024

Escassa recompensa per al Palamós

Empat amb regust agredolç d'un Palamós que ja assaboria la victòria

En un partit trepidant, sobretot en els minuts finals, els blau-i-grocs van passar de tenir els tres punts a la mà, a obtenir-ne només un.

A la primera part, el Valls es va adelantar al marcador gràcies a un gol de Folch, i es va dedicar a aguantar el 0-1. De fet, aquesta va ser la única arribada dels visitants en tot el primer període.

El Palamós intentava crear perill, però amb poc encert. Amb aquest desavantatge local per 0 gols a 1, els dos equips marxaven als vestidors.

A la represa, el Degà va continuar el seu setge sobre la porteria del Valls, i fruit de la seva pressió va aconseguir capgirar el marcador.

EL conjunt tarragoní es va quedar amb dos homes menys, a arrel d’una baralla al terreny de joc, i els palamosins ho van aprofitar per intensificar els seus atacs.

Amb quatre minuts de diferència (entre els minuts 84 i 88), Izan Grande i Leonardo establirien el 2 a 1 a favor del Palamós.

Semblava que el Degà s’enduria els tres punts, però en temps afegit Òscar aprofitaria una badada en defensa per empatar a 2.

Un resultat que seria el definitiu, i que va deixar un regust agredolç a un Palamós que ja assaboria la victòria.

La setmana que ve, els blau-i-grocs (que continuen en places de descens de la Lliga Elit, amb 11 punts) visitaran el camp de la Guineueta.

La Fira Mercat al Carrer de la Bisbal d’Empordà arriba a la seva XXXIII edició carregada d’activitats

Aquest proper dimecres 01 de maig, la Bisbal d’Empordà celebrarà la XXXIII edició de la Fira Mercat al Carrer,...