21.1 C
Pals
Dissabte, 22 juny 2024
- Publicitat -

Escolta a Dolors Bassa des de la presó del Puig de les Basses

La veu de l'exconsellera Dolors Bassa s'ha pogut escoltar per primera vegada des de que està tancada a la presó del Puig de les Basses

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Ràdio Capital, la ràdio del Baix Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Escolta a Dolors Bassa des de la presó del Puig de les Basses
Loading
/

La veu de l’exconsellera Dolors Bassa s’ha pogut escoltar, per primera vegada d’ençà que està a la presó. La torroellenca participa mensualment en el programa “Te enteras que…” que s’emet per la ràdio del centre penitenciari.

Les paraules de Dolors Bassa, en castellà, s’han escoltat per primera vegada al programa Els Matins de TV3. L’exconsellera torroellenca està tancada a la presó del Puig de les Basses des d’aquest juliol. El programa de la ràdio parla de l’evolució del treball i les relacions laborals.

La difusió de la veu de Dolors Bassa coincideix amb el primer aniversari de la seva sortida de la presó. El passat 4 de desembre del 2017, Pablo Llarena deixava en llibertat sota fiança l’exconsellera i altres membres del govern. Avui en dia però, torna a ser a la presó després d’entrar al març a Alcalà-Meco.

Al centre penitenciari del Puig de les Basses hi ha homes i dones empresonats. És per aquest motiu que Bassa és l’única dona participant en el programa “Te enteras que…”. De fet, hi ha 800 homes i unes 38 dones a la presó de Figueres.

Vaga de fam i Dolors Bassa

L’exconsellera ha contestat les preguntes de la cadena pública catalana sobre la vaga de fam. Com ha explicat Bassa, “Pels companys que han iniciat la vaga de fam, tot el meu suport, admiració i ànims. Estic al seu costat mentalment.” Tot i això, ha deixat constància que no té previst sumar-se a la vaga de fam. La torroellenca també ha fet constar la seva posició sobre el judici. “L’afronto amb serenitat i fermesa. Ara se’m fa llarga l’espera en presó preventiva. És una vulneració del dret al principi fonamental de la pròpia innocència. Crec que el judici serà una oportunitat, una finestra al món per explicar-nos i explicar la causa catalana. I rebatre els escrits d’acusació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -