22 C
Pals
Dimecres, 28 setembre 2022
- Publicitat -

Canvis a la recollida selectiva porta a porta de Palafrugell

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
Canvis a la recollida selectiva porta a porta de Palafrugell. A partir d’ara les bosses de bolquers, compreses o excrements d’animals domèstics, que es poden dipositar qualsevol dels dies de recollida porta a porta, hauran d’anar etiquetades.

L’àrea de Qualitat Urbana de l’Ajuntament ha implantat aquesta nova mesura “per evitar malentesos en la recollida i que algunes bosses no es recollissin pensant que eren residus mal separats o que no tocaven aquell dia”, asseguren des de l’Ajuntament.

La recollida de RESTA es fa els dimarts, però aquelles persones que han de llençar residus com bolquers, compreses o excrements d’animals domèstics, i no puguin esperar als dimarts, ho poden fer cada dia, en bosses a part, excepte dijous i dissabte que no hi ha cap tipus de recollida. A partir d’ara aquestes bosses extra fora del dia de recollida de RESTA (dimarts) hauran d’anar identificades amb una etiqueta o paper enganxat que digui “BOLQUERS”. Cal recordar que tota la resta de fraccions s’han de treure en una bossa dins el cubell corresponent.

Les etiquetes es poden fer a casa o es poden recollir a l’àrea de Qualitat Urbana (avda. Josep Pla, 9), de dilluns a divendres, en horari de 9 a 13 hores.

Podeu trobar tota la informació sobre la recollida porta a porta i una plantilla per les etiquetes aquí.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Aproven el pla de treball per la redacció de l’avanç del nou POUM de Begur

La intenció és adaptar i actualitzar el POUM als canvis socials, econòmics, mediambientals i legislatius que s'han produït durant els últims 19 anys.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -