28.5 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Eva Safont: “La Cantada d’Havaneres és pràcticament l’única activitat que ha sobreviscut durant la pandèmia.”

Avui, al Supermatí d’Estiu, ens ha acompanyat durant uns minuts la regidora de Festes de Pals per explicar-nos què ens espera a la Tradicional Cantada d’Havaneres de Pals, que demà celebrarà la seva 30a edició.

Aquest any, els grups participants seran Neus Mar, Quartet i Peix Fregit, que ha estat present en les 30 Cantades, des del seu inici. Com a anècdota, la regidora ens ha comentat que “fins i tot, algun any en el qual han anat una mica tard en la programació, el mateix grup ha estat el que ha trucat per venir.”

Eva Safont ens ha explicat que “les Havaneres és pràcticament l’única activitat que ha sobreviscut durant la pandèmia. Vam apostar-hi amb dubtes, però sabíem que era la més fàcilment adaptable a la Covid.” Celebra també que aquest any, la Cantada recuperi plenament la normalitat, sense distàncies, mascaretes ni reserva prèvia.

El concert de demà serà a les 22 hores i es realitzarà a la Platja de Pals, davant dels Apartaments “Les Dunes”, un paratge que era “fàcilment adaptable” a la situació que hem viscut durant aquests dos últims estius.

Safont també ens ha comentat que aquest estiu “ens espera molta gresca. Comencem ara amb les havaneres, a principis d’agost amb la Festa Major de Pals, a mitjans amb la Festa de la Platja i a primers de setembre amb la Festa major dels Masos. El fet de tenir tres nuclis ens permet tenir excusa per tenir tres festes.”

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios