6.6 C
Pals
Dimecres, 8 febrer 2023
- Publicitat -

Exhaurides a Barcelona les figures de caganer de Leo Messi després de guanyar el mundial

D'aquí a uns 15 dies es podrà comprar la figura de Leo Messi amb la copa del mundial

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Caganer.com, l’empresa de Torroella de Montgrí, ha ampliat el seu catàleg de figures amb la incorporació de la nova figura de Leo Messi amb la samarreta de la selecció argentina. L’èxit d’aquest caganer ha estat apoteòsic, ja que s’ha esgotat a les botigues de Barcelona, fins i tot abans que Argentina guanyés el Mundial de Qatar.

Marc Alòs, un dels propietaris del Caganer.com, explica que la creació d’aquesta figura va ser inesperada. Caganer.com produeix de manera conjunta amb la Presó de Figueres, on els interns van viure amb gran passió el mundial. Per això, l’encarregat li va ensenyar durant les semifinals una figura de Leo Messi amb la samarreta d’Argentina. A Barcelona les figures es van vendre fins a arribar a exhaurir-se.

Al principi no estaven segurs de l’èxit d’una figura de Messi amb la samarreta argentina, però les primeres 150 figures que van crear es van esgotar ràpidament. Marc Alòs reconeix que es guien a través de la demanda del mercat, ja que tota la producció és artesanal.

La presentació de noves figures

Aquesta és una nova versió de les que s’han ideat fins ara amb el futbolista com a protagonista, després de les anteriors. N’hi ha tres amb la samarreta del Barça (una d’elles amb la Pilota d’Or als seus peus) i una altra amb l’uniforme del París Saint-Germain, el seu actual club.

Tot i això, Marc Alòs reconeix que estan preparant la figura de Messi amb la Copa del Mundial sota el braç. L’espera per aquells aficionats fidels a Messi serà curta, perquè tal com explica el propietari de Caganer.com s’espera que aquesta última figura estigui enllestida d’aquí a uns quinze dies.

A part d’aquesta nova figura de Messi, Marc Alòs afirma que l’altre caganer més demandat d’aquest mundial, després de Messi amb la copa del Mundial, és la figura de Kylian Mbappé. Per això, explica que segurament serà una de les peces que apareixeran en l’edició de l’any que ve.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

24 municipis del Baix Empordà aposten per les comunitats locals d’energia

Aquest foment de les comunitats locals d'energia per part de la Diputació de Girona va començar l'any 2020.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -