20.3 C
Pals
Diumenge, 19 maig 2024
- Publicitat -

Èxit de la cobertura de Ràdio Capital pel referèndum

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La cobertura informativa del Referèndum de l’1 d’octubre, a les diferents plataformes de Ràdio Capital, ha tingut una gran acollida entre l’audiència del Baix Empordà. Així es desprèn de les dades de visites, usuaris i durada d’estada al web de l’emissora, l’audiència on-line de l’informatiu Supermatí (no es disposa de dades d’audiència en FM) i de la repercussió a les Xarxes Socials de les informacions publicades.

En els darrers 10 dies, el portal de notícies radiocapital.cat ha servit gairebé 19.000 pàgines per a més de 8.000 usuaris únics. Per la seva banda, l’informatiu Supermatí ha assolit una audiència per Internet acumulada mitjana, propera a les 800 connexions (no es disposa de dades d’audiència en FM), el podcast del programa acumula més de 1000 escoltes en streaming i les diferents informacions publicades a través de les xarxes socials, han arribat a més de 20.000 persones, sent la notícia que explicava que l’Alcalde de Platja d’Aro pagaria les despeses del referèndum de la seva butxaca, la més vista i compartida (més de 195 comparticions a facebook) de la nostra història, seguida de les informacions relacionades amb les dierents càrregues policials.

Com en d’altres ocasions, el portal de notícies de Ràdio Capital, va incorporar una finestra on s’hi explicava amb textos, sons i imatges, el minut a minut en el desenvolupament de la jornada de l’1O. A més de tot l’equip de Ràdio Capital, per aquesta escomesa vam comptar amb la col·laboració especial de l’Abel Espinosa de Ràdio Palamós, l’Ignasi Cornei de totbisbal.com i en Joan Serra de Tribuna Ganxona.

Suport de l’audiència en moments clau

Però la complicitat de la nostra audiència en moments clau no és nova. Ja en ocasió de la moció de censura presentada per Esquerra i el PDeCat de Palafrugell contra l’anterior alcalde socialista, va gaudir del favor massiu de l’audiència. En aquells dies d’activitat política convulsa, Ràdio Capital va cobrir tota la informació, des de tots els punts de vista i retransmetent en vídeo els plens extraordinaris, donant cobertura mitjançant informacions, reportatges i entrevistes a tot el que passava i informant “minut a minut” a través del web de l’emissora.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Lluís Puig: “Abans de l’estiu del 2026 Palamós tindrà un passeig del Mar modern i actualitzat”

Aquest proper dijous 23 de maig, l'Ajuntament de Palamós explicarà tots els detalls del nou projecte del Passeig del Mar. Ho farà en unes jornades informatives obertes a tota la ciutadania a la sala municipal polivalent de les galeries Carme. Al Supermatí de Ràdio Capital hem parlat amb l'alcalde del municipi, Lluís Puig, per conèixer-ne ja alguns detalls
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -