11.1 C
Pals
Diumenge, 3 març 2024
- Publicitat -

Gran rebuda de l’àrea d’autocaravanes de Santa Cristina d’Aro

Un mes i mig després de la inauguració de la nova àrea d’autocaravanes de Santa Cristina d’Aro, es confirma el seu èxit amb constants autocaravanes a la zona

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Èxit de l’àrea d’autocaravanes de Santa Cristina d’Aro. Des de la seva inauguració, l’espai ha rebut constantment turistes d’autocaravana que hi fan parada i ús dels serveis, tot aprofitant per visitar el municipi del Baix Empordà.

Des del consistori, consideren la resposta de “totalment exitosa” per ser una aposta “decidida per un turisme que va a l’alça i que s’ha vist reforçat després d’aquests mesos de pandèmia” han compartit en un comunitat.

L’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro va ser l’encarregat de promoure la iniciativa de dotar al municipi d’una àrea d’autocaravanes, ubicada a l’esplanada de l’aparcament situat davant de la seu central del consistori, regulada per l’ordenança de l’estacionament d’autocaravanes i de l’ús de l’àrea habilitada.

La zona d’autocaravanes inclou un punt de neteja amb una columna de servei i un embornal que possibilita el buidatge d’aigües brutes de les autocaravanes i l’abastament d’aigua, una torre d’endolls per tal de permetre el subministrament elèctric a les caravanes, i l’obra civil necessària per a la seva connexió a la xarxa de clavegueram i a les escomeses elèctriques i d’aigua potable.

Els subministres són totalment gratuïts per a les persones usuàries, que poden adquirir les fitxes per posar la maquinària en funcionament en determinats establiments comercials pròxims a l’àrea, que donen major cobertura horària, i també a la mateixa Oficina de Turisme. D’aquesta manera, paral·lelament, es potencia el comerç local i el passeig dels visitants pel nucli de la vila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -