20 C
Pals
Dimecres, 4 octubre 2023
- Publicitat -

Viral un cartell de prohibit aparcar a Calonge

Un cartell de prohibit aparcar a Calonge es fa viral després d'assegurar que aparcar en una zona de minusvàlids sense cap minusvalía no és cap "discapacitat"

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aparcar en una plaça reservada a persones amb mobilitat reduïda és habitual si el conductor té pressa. Ara però, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni vol evitar aquesta costum i per a fer-ho, ho penjat cartells amb un to humorístic que s’han acabat fent viral.

Concretament és el cartell que hi ha al costat del CAP de Calonge. Allà s’hi pot veure la prohibició d’aparcar en una plaça reservada a minusvàlids. Tot i això, el text escrit anuncia que “la mandra no és una discapacitat” i fa una crida a no aparcar-hi acompanyat d’una infografia on es veu una grua que s’emporta un cotxe.

El regidor de mobilitat, Albert Ros, ha explicat a Ràdio Capital de l’Empordà que no s’esperaven aquesta rebuda. Però que és una campanya amb molta sensibilitat.

La campanya però no és només a la porta del CAP de Calonge. De fet, al municipi hi ha 170 places de mobilitat reduïda i els cartells s’han instal·lat a aquells indrets on sempre hi ha més polèmica, una trentena d’espais a tot Calonge i Sant Antoni.

L’objectiu de la campanya és conscienciar la ciutadania perquè les places estan fetes per gent que les necessita. Per poder arribar a més gent, han ideat set frases per imprimir en els cartells.

Entre les frases hi ha algunes com “si vols la meva plaça, agafa la meva minusvalía”; o també “de veritat vols estar en el meu lloc?”.

La foto és de Lluís Agustí que l’ha compartit a les xarxes socials i ja té més de 400 retweets i més de 2.400 agradaments. De fet, altres usuaris també han trobat la campanya amb uns “cartells encertadíssims” i que s’hauria d’estendre per tot el territori i no només per Calonge i Sant Antoni.

 

- Publicitat -
- Publicitat -

2 COMENTARIS

Comments are closed.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -