24.1 C
Pals
Divendres, 25 setembre 2020

Èxit de participació del curs impartit pel cuiner Quim Caselles

Amb aquest curs, l'Ajuntament de Gualta i el Consell Comarcal, busquen potenciar l'alta gastronomia feta amb producte de proximitat

El més llegit

Detingut un home a Begur per serrar una tanca que el molestava

Es tracta d'una barra per impedir el pas dels vehicles al bosc amb runes del costat i prevenir incendis.

Denuncien un motorista que va fer caure tres ciclistes a Santa Cristina d’Aro i es va negar a fer la prova d’alcohol

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit han denunciat penalment un motorista que va fer caure tres ciclistes a Santa Cristina d'Aro i es va negar a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia.

La Bisbal sancionarà els vehicles que accedeixin al nucli antic de la Bisbal sense autorització

A partir del proper dimecres 30 de setembre s’activarà el nou sistema de control de pas de vehicles al nucli antic de la Bisbal.

Un NODO parlant de la subhasta de peix a Palamós es fa viral

Un reportatge del NODO explicant el funcionament de la llotja de Palamós durant l'etapa franquista s'ha viralitzat a les xarxes després que es recuperés el contingut per internet
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
- Publicitat -

El xef del restaurant Casamar de Llafranc, Quim Casellas, amb una estrella Michelin, ha estat el responsable del curs d’alta cuina que la Xarxa tràmec del Consell Comarcal ha impartit al restaurant l’Horta de Can Patxei de Gualta.

A la jornada, Quim Caselles ha elaborat plats com laminat d´orada, gingebre, mini cebetes i tomàquets confitats, anguila fumada, foie mi-cuit i crumble de fesol i ametlla, navalles amb nyoquis de patata , fesols i pil pil marí i espatlla de garrí ibèric amb amanida de poma, taronja i fesols. Tot plegat, elaborat amb productes locals i tenint el fesol de l’ull ros com a complement protagonista.

Amb aquest curs, l’Ajuntament de Gualta vol potenciar la cuina i el producte local perquè sigui accessible per a tothom. Els participants han pres nota de les tècniques i “secrets” culinaris i fent fotos amb els seus mòbils en tot moment. Ha finalitzat el curs tot degustant els plats preparats.

 

- Publicitat -
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Denuncien un motorista que va fer caure tres ciclistes a Santa Cristina d’Aro i es va negar a fer la prova d’alcohol

Els Mossos d'Esquadra de Trànsit han denunciat penalment un motorista que va fer caure tres ciclistes a Santa Cristina d'Aro i es va negar a sotmetre's a les proves d'alcoholèmia.

La Bisbal sancionarà els vehicles que accedeixin al nucli antic de la Bisbal sense autorització

A partir del proper dimecres 30 de setembre s’activarà el nou sistema de control de pas de vehicles al nucli antic de la Bisbal.

Begur obre la convocatòria de dues places als horts comunitaris Es Sot

L’Ajuntament de Begur ha presentat una nova convocatòria per a l’adjudicació de dues places als horts comunitaris Es Sot.

Palafrugell posa espais a disposició de Salut per fer-hi cribratges massius

L'alcalde del municipi, Josep Piferrer, ho va explicar ahir en una entrevista al Supermatí de Ràdio Capital.

“La dona del 600” inaugura la temporada d’Espai Ter

Parlem amb el director de l'Espai Ter, Antoni Roviras, per parlar de l'estrena de la temporada d'espectacles

Altres notícies