10.1 C
Pals
Divendres, 3 Abril 2020

Èxit de participació del curs impartit pel cuiner Quim Caselles

Amb aquest curs, l'Ajuntament de Gualta i el Consell Comarcal, busquen potenciar l'alta gastronomia feta amb producte de proximitat

El més llegit

Quins comerços estan oberts i tenen servei a domicili al Baix Empordà?

Prop de mig miler d'establiments tenen la persiana aixecada, i una bona part d'aquests negocis estan relacionats amb l'alimentació

12 morts i gairebé 175 positius en coronavirus al Baix Empordà

Més de deu víctimes amb coronavirus al Baix Empordà en un dia que les xifres de positius també augmenten en gairebé una vintena de casos

La CUP de la Bisbal refusa confinar també les idees

Els anticapitalistes impulsen una campanya per repensar el món en el que volem viure, que inclou també la defensa del comerç de proximitat

Dues morts més a Palafrugell Gent Gran eleven a 14 les víctimes per coronavirus al Baix Empordà

Els casos es mantenen en 173, la mateixa xifra que aquest dijous, això sí, el nombre de víctimes s'ha elevat després de les dues morts a Palafrugell Gent Gran
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut

El xef del restaurant Casamar de Llafranc, Quim Casellas, amb una estrella Michelin, ha estat el responsable del curs d’alta cuina que la Xarxa tràmec del Consell Comarcal ha impartit al restaurant l’Horta de Can Patxei de Gualta.

A la jornada, Quim Caselles ha elaborat plats com laminat d´orada, gingebre, mini cebetes i tomàquets confitats, anguila fumada, foie mi-cuit i crumble de fesol i ametlla, navalles amb nyoquis de patata , fesols i pil pil marí i espatlla de garrí ibèric amb amanida de poma, taronja i fesols. Tot plegat, elaborat amb productes locals i tenint el fesol de l’ull ros com a complement protagonista.

Amb aquest curs, l’Ajuntament de Gualta vol potenciar la cuina i el producte local perquè sigui accessible per a tothom. Els participants han pres nota de les tècniques i “secrets” culinaris i fent fotos amb els seus mòbils en tot moment. Ha finalitzat el curs tot degustant els plats preparats.

 

Últimes notícies

Supermatí – 3 abril 2020

Recupera l'informatiu d'aquest divendres

Divendres i cap de setmana amb més sol

Millora l'estat del temps amb un ambient més assolellat tant divendres com el cap de setmana

Mor el músic Bill Withers

El músic de soul Bill Withers ha mort als 81 anys, tal com ha explicat la seva família a través d’un comunicat on expliquen que diverses complicacions cardíaques han portat al músic a perdre la vida. “Ell era un home solitari amb un cor que era capaç de connectar amb el món mitjançant la seva…

L’Ajuntament de Pals suspèn les obligacions tributàries durant l’estat d’alarma

Carles Pi Renart, alcalde de Pals, parlava amb nosaltres al Supermatí d'avui sobre les mesures econòmiques aprovades pel consistori per fer front a l'impacte...

Ajornada la Mostra de Teatre Juvenil de Palamós a l’abril de 2021 pel coronavirus

La situació generada a causa de la pandèmia del coronavirus, no ha permès que es realitzi la 30a Mostra de Teatre Juvenil de Palamós...

Altres notícies