13 C
Pals
Divendres, 22 Novembre 2019

Èxit de participació del curs impartit pel cuiner Quim Caselles

Amb aquest curs, l'Ajuntament de Gualta i el Consell Comarcal, busquen potenciar l'alta gastronomia feta amb producte de proximitat

El més llegit

El TSJC prohibeix fer un nou supermercat a la Bisbal d’Empordà

El TSJC tomba el pla parcial SUD-2 de la Bisbal d'Empordà, que afectava uns terrenys de l'entrada del municipi

Tres persones assalten una casa a Calonge, encaputxats i amb pistola

Els propietaris de l'immoble van ser amenaçats a punta de pistola perquè obrissin la caixa forta i així els lladres es van poder emportar joies, diners i telèfons mòbils

Torroella crea una ordenança de civisme i convivència ciutadana

Ha estat aprovada inicialment i algunes de les seves finalitats passen per "unificar criteris" i "millorar el sistema de cobrament de sancions"

Una empresa de Fontanilles crea el primer aiguardent de poma destil·lat i doblement envellit

Ho ha fet juntament amb una empresa de Les Preses (La Garrotxa), i s'han inspirat en el Calvados, un prestigiosa beguda DO de la Normandia

Demanen 20 anys de presó, acusat de maltractar i agredir sexualment una noia de 15 anys a Palafrugell

L'acusat hauria retingut a la seva exparella en un aparcament de Palafrugell després d'una baralla violenta, la defensa en demana l'absolució perquè consideren contradictòria la declaració de la víctima
Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.

El xef del restaurant Casamar de Llafranc, Quim Casellas, amb una estrella Michelin, ha estat el responsable del curs d’alta cuina que la Xarxa tràmec del Consell Comarcal ha impartit al restaurant l’Horta de Can Patxei de Gualta.

A la jornada, Quim Caselles ha elaborat plats com laminat d´orada, gingebre, mini cebetes i tomàquets confitats, anguila fumada, foie mi-cuit i crumble de fesol i ametlla, navalles amb nyoquis de patata , fesols i pil pil marí i espatlla de garrí ibèric amb amanida de poma, taronja i fesols. Tot plegat, elaborat amb productes locals i tenint el fesol de l’ull ros com a complement protagonista.

Amb aquest curs, l’Ajuntament de Gualta vol potenciar la cuina i el producte local perquè sigui accessible per a tothom. Els participants han pres nota de les tècniques i “secrets” culinaris i fent fotos amb els seus mòbils en tot moment. Ha finalitzat el curs tot degustant els plats preparats.

 

Últimes notícies

Efemèrides – 22 novembre

Les efemèrides d'aquest 22 de novembre!

Salsa Picant – 22 novembre 2019

Acabem setmana amb l'espai més picant del Matí Capital!

“El contrari de l’amor no és l’odi. És tenir por.” – Jeanette Winterson

De seguida ens posem amb l'actualitat del Baix Empordà i del món, però val la pena parlar una mica d'una de persones que passen...

Supermatí – 22-11-2019

Ja pots tornar a escoltar el Supermatí d'avui

Aquest cap de setmana us proposem 7 plans per exprémer al màxim el vostre temps!

Des d'una "Caminada" silenciosa fins a un concert en homenatge a Lluís Llach, aquest cap de setmana hi ha activitats per a tots!

Més notícies