20.3 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Palafrugell explicarà la biodiversitat del municipi, en una exposició

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell inaugura el proper dijous 24 de febrer a les 7 de la tarda, una exposició fotogràfica sobre la fauna de Palafrugell.

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell inaugura el proper dijous 24 de febrer a les 7 de la tarda, una exposició fotogràfica sobre la fauna de Palafrugell. Les fotografies formen part del treball de camp per elaborar el Pla del Verd i la Biodiversitat de Palafrugell, aprovat l’any 2021 per l’Ajuntament de Palafrugell.

La inauguració de la mostra es completarà amb una xerrada a càrrec de Miguel Ángel Fuentes, biòleg de Natura Montfred, autor de les fotografies i membre de l’equip de redacció del Pla.

L’exposició es podrà veure al Centre Municipal d’Educació de Palafrugell fins el 4 de març.

Durant l’any 2021 l’Ajuntament va aprovar el Pla del Verd i la Biodiversitat de Palafrugell, un document que pretén ser una eina estratègica per al disseny de propostes de gestió i ordenació a nivell municipal, afavorint la biodiversitat, el paisatge i l’adaptació al canvi climàtic.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -