Fecotur, L’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i el Turisme de Palamós, signa un conveni de col·laboració amb  la Fundació Vimar i diferents entitats socials del municipi. Gràcies a aquest tàndem i sota el lema “Compro, per tant ajudo”, l’associació de comerciants de Palamós destinarà una part de l’import recaptat en les diferents fires i activitats realitzades al llarg de l’any a entitats socials

Així, fires com Forastoc, al març, PalamóSwing, al juny, i Terra de Pirates, al setembre, participaran en aquest projecte social. A més enguany, com a novetat, la campanya gastronòmica De nit més que plats de Palamós, destinarà un euro de cada menú servit a les mateixes entitats socials sota el lema “Sopo, per tant ajudo”.

Malgrat que encara no se sap quines entitats es beneficiaran d’aquesta iniciativa, es pot preveure que les beneficiàries d’edicions anteriors, la Fundació Pasqual Maragall, la Fundació Oncolliga Girona o la Fundació Josep Carreras, formaran part del grup d’afortunades.