10.6 C
Pals
Dilluns, 4 desembre 2023
- Publicitat -

Festa del Cinema: on veure Alcarràs al Baix Empordà?

Fins aquest dijous, la majoria de cinemes ofereixen preus especials. Aquesta Festa ha coincidit amb l’estrena de la pel·lícula catalana ‘Alcarràs’ aquest cap de setmana passat. És per això que avui us expliquem on podeu veure aquest film al Baix Empordà.

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ahir va començar arreu de Catalunya i Espanya la coneguda com ‘Festa del Cinema’. Fins aquest dijous, la majoria de cinemes ofereixen preus especials. Aquesta Festa ha coincidit amb l’estrena de la pel·lícula catalana ‘Alcarràs’ aquest cap de setmana passat. És per això que avui us expliquem on podeu veure aquest film al Baix Empordà.

Pel·lícula ‘Alcarràs’

La pel·lícula de Carla Simón, premiada amb l’Os d’Or, es va estrenar aquest cap de setmana i va ser l’estrena més vista a Catalunya i la segona d’Espanya. Ha recaptat, per ara, 404.000 euros, i es va poder veure en 169 pantalles durant el cap de setmana. Al Baix Empordà es pot veure en quatre sales diferents:

  • Platja d’Aro

Als Cinemes Ocine de Platja d’Aro la pel·lícula es pot veure avui i dijous en quatre horaris diferents a partir de les 16 h.

  • Palamós

Als cinemes Arinco de Palamós es projectarà ‘Alcarràs’ avui a les 16.30 h i a les 19 h. Demà, a les 18 h i a les 20.30 h.

Aquests són els dos llocs on es pot aprofitar la Festa del Cinema per anar a veure la pel·lícula ‘Alcarràs’. Però més enllà d’aquests dies, també es podrà veure a altres punts de la comarca.

  • Torroella de Montgrí

Aquest divendres 6, dissabte 7 i dilluns 9 de maig, a les 21.30 h, es podrà veure ‘Alcarràs’ al Cinema Montgrí. El diumenge dia 8 de maig, doble projecció: a les 17 h i a les 19 h. Un total de cinc sessions per veure el film.

  • Begur

El film també es podrà veure al Casino Cultural de Begur en diferents horaris. El divendres dia 6 de maig, a les 22 h. El dissabte 7 de maig, a les 17 h i a les 20 h. I, finalment, el diumenge 8 de maig, la projectaran a les 18 h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Una altra victòria èpica del Bisbal Bàsquet

El partit jugat a la pista de l'Andratx va ser molt competit, i els bisbalencs van guanyar-lo per només 2 punts de diferència
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -