9.3 C
Pals
Dimarts, 31 gener 2023
- Publicitat -

Fi de la veda d’arrossegament de Palamós

L'objectiu d'aquestes aturades és que els caladors es regenerin i que l'activitat pesquera sigui sostenible en el temps.

Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Tal i com ha informat Ràdio Palamós, ja s’ha posat fi a la veda de la flota d’arrossegament de Palamós d’aquest 2020, després de dos mesos d’aturada. L’objectiu era que els caladors es regeneressin i que l’activitat pesquera fos sostenible en el temps. Així doncs, després d’aquesta aturada en el marc del pla de gestió de la gamba, setze embarcacions ja han tornat avui a feinejar.

Amb la normativa pesquera europea pel Mediterrani occidental encara hi haurà més dies que no podran pescar, segons ha explicat a Ràdio Palamós Toni Alabat, patró major de la confraria de Palamós.

Quan hi ha l’aturada, es fa manteniment i es posen a punt les barques, de manera que canvia el ritme de la feina de port. L’any passat, van entrara  la llotja pesquera de Palamós 1.649 tones de peix i els pescadors van facturar 9,4 milions d’euros, una mica menys que l’any anterior.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La palamosina Victòria Dispès Martinench celebra 100 anys

Ahir dilluns 30 de gener, la palamosina Victòria Dispès Martinench, va celebrar el seu aniversari, arribant a la destacada...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -