17.3 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Ràdio Capital emetrà Filling the Sink, un pòdcast en anglès de Catalan News

El pòdcast en anglès Filling the Sink sobre l'actualitat i la idiosincràsia de Catalunya arriba a l'emissora de l'Empordà on s'hi aborden temes com l'actualitat política, l'urbanisme, les tradicions i la gastronomia, entre molts d'altres

Ràdio Capital
Ràdio Capitalhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ràdio Capital de l’Empordà emetrà en antena i a través de la seva pàgina web el pòdcast en anglès Filling the Sink, un producte creat per l’equip de periodistes de Catalan News.

Filling the Sink, d’una durada d’uns 25 minuts, apropa l’actualitat, la cultura, les tradicions i les anècdotes catalanes, als oients angloparlants que viuen a Catalunya o aquells estrangers interessats en el territori.

A partir de diumenge, aquest producte també s’escoltarà amb un dels programes més relacionats amb el Baix Empordà, els Indians. Setmanalment, el pòdcast es publicarà a la web de l’emissora.

Serà la primera vegada que Ràdio Capital de l’Empordà oferirà un contingut en anglès oferint noves oportunitats als lectors internacionals que estan interessats en el Baix Empordà en conèixer el territori amb més detall.

El pòdcast compta amb la participació dels periodistes de Catalan News, l’equip anglès de l’Agència Catalana de Notícies i s’hi aborden temes d’actualitat com el debat polític, la situació econòmica, el canvi climàtic o el model turístic; sempre posant el focus amb el qual té més relació amb Catalunya. Altres episodis, com un dels més recents, tenen un to més lleuger i expliquen la idiosincràsia catalana a partir de les tradicions o la gastronomia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -