21.9 C
Pals
Divendres, 22 setembre 2023
- Publicitat -

Filosofia de guerrilla

El músic bisbalenc i arquitecte Carles Sanjosé (Sanjosex)

En motiu del llibre de la Marina Garcés “Fora de classe. textos de filosofia de guerrilla” aquest divendres 10 de febrer farem un debat a l’amfiteatre del Teatre Mundial a la Bisbal d’Empordà.

Aquesta filòsofa barcelonina ha estat escrivint articles al diari Ara durant uns 2 anys. Sempre parlant de la realitat que ens toca viure però des del punt de vista filosòfic. Això ha donat com a resultat aquest llibre recopilatori on s’hi concentren de forma amena i comprensible algunes de les preguntes que ens fem tots.

Aquest divendres reunirem l’escriptor bisbalenc Antoni Puigverd i l’escriptor begurenc Adrià Pujol per parlar amb ella sobre els temes esencials que es tracten al llibre, que de fet són exactament els temes essencials que ens preocupen a tots. No se si trobarem respostes, però ho intentarem.

L’aprenentatge, l’educació, la quantitat ingent d’informació que rebem, què en fem d’aquesta informació? Quina és la informació que realment necessitem? Ens serveix d’alguna cosa pel nostre dia a dia?

La situació de crisi actual ens situa davant d’una sèrie de dubtes complexos, relacionats els uns amb els altres i això és justament del que volem parlar aquest divendres. Filosofia de guerrilla, per la lluita individual del dia a dia.

Recordeu-vos’en, aquest divendres 10 de febrer a les 20h del vespre al Teatre Mundial de La Bisbal. Amb la Marina Garcés, l’Antoni Puigverd i l’Adrià Pujol. Us hi esperem! Us encantarà de veritat.

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios