6.1 C
Pals
Dimarts, 18 gener 2022
- Publicitat -

Flors i art a Begur i a les cales de Sa Riera, Sa Tuna i Aiguafreda

David Parreño Mont
Productor i redactor de Ràdio Capital de l’Empordà.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img
Flors i art al nucli antic de Begur i a les cales de Sa Riera, Sa Tuna i Aiguafreda
A partir de demà, arriba la tercera edició de Begur en Flor. La inauguració de la mostra, tindrà lloc demà, a les 7 de la tarda, a la plaça de la Vila i, a continuació, hi haurà una visita guiada amb el grup teatral Es Quinze  i una actuació musical d’Aurora Ortiz.
La majoria dels espais es troben al nucli antic de Begur, però, per segon any, s’ha ampliat als nuclis costaners del municipi.
Actuació musical de Palafrugell
L’Escola de Música de Palafrugell organitza avui una de les seves audicions periòdiques. Tindrà lloc a l’espai de L’Energia a partir de 2/4 de 9 del vespre.
Com ens afecta el canvi climàtic: conferència a Pals
La Fundació Mar i l’Associació Cultural de Pals organitza un debat sobre el canvi climàtic a la Mediterrània, que tindrà lloc el aquest dissabte a 2/4 d’11 del matí a Cala Pruna. Hi participen la directora de la Fundació Empresa i Clima, Elvira Carles, i el director de la Fundació Mar, Miquel Ventura.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Platja d’Aro atrapa dos homes que aconseguien medicaments amb receptes falses i robaven en farmàcies

La Policia Local de Platja d'Aro ha atrapat dos homes que aconseguien medicaments amb receptes falsificades. A més, cada...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -