23.4 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

Fortes discrepàncies entre els membres de la Gestora del Palamós

Pere Subirana marca distàncies amb Heras i Guzmán i assegura que dona "per dissolta" la Gestora, en plena efervescència de retrets i acusacions entre els partidaris de Joan Pau Pérez i els seus opositors

Pedro Ruiz Claveria
Pedro Ruiz Claveriahttps://contrastirigor.wordpress.com
Sóc de Calonge. Redactor a Ràdio Capital de l'Empordà.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Hores baixes al Degà. La tensió i la polarització en dos bàndols al Palamós CF és una realitat, i cada vegada el xoc va en augment. Ahir, aquesta emissora informava que l’actual president de la Junta Gestora, Toni Heras, es queixava que no tenia “accés a cap informació del club”. En relació a aquesta publicació, el candidat Joan Pau Pérez exposava a través de Twitter que “el rol del president de la Junta Electoral només consisteix a vetllar per la celebració d’unes eleccions netes” i que això no li atorga poder per “endur-se cap ordinador ni entrar en unes oficines”.

Poc després, el presidenciable per Junts pel Degà, Patxi Otamendi, afirmava que “quan una Junta Directiva dimiteix en bloc, la Junta Gestora s’encarrega de gestionar totes les tasques ordinàries del club i consistuir la taula electoral”.

La Gestora, dividida en dos

Tal com vam explicar a Ràdio Capital, la Junta Gestora està integrada per tres socis. El president, Toni Heras, va ser escollit per sorteig, mentre que el secretari (Josep Maria Guzmán) i el vocal (Pere Subirana) són electes per consens. Subirana va voler constatar a través de Twitter que “no es fa responsable de les accions dels altres dos membres de la Junta”, deixant palès que la fricció en dos bàndols és evident, i arribant a qualificar d’“irregulars” les accions empreses per Heras i Guzmán:

El propi Guzmán va replicar a Subirana que ell és ara el secretari, i el vocal li retreia que això “no els dóna cap dret” a “substreure un ordinador” del club, afegint que en desconeix el seu parany.

L’episodi de més tensió es va viure el divendres a les instal·lacions del club. Els dos membres de la Junta Gestora defensen que és “el seu dret” en tant que components d’aquest òrgan, però Subirana hi discrepa i dista del seu posicionament. La seva versió apunta a que “van canviar el pany dues vegades” per arribar a la informació que volien i suggereix que es tracta d’un “delicte molt i molt greu”:

Enmig d’aquest intercanvi de perspectives, el secretari interí s’emparava en l’article 17 dels estatuts de l’entitat, i assegura que “la Junta Gestora ha de portar el dia a dia del club”:

La Junta Gestora obre un compte i demanarà informe a la FCF

Una de les reclamacions del president de la Junta Gestora, Toni Heras, era que no tenien “accés a les xarxes socials del club” i que “no es responsabilitza d’allò que es publiquin als comptes oficials” dels groc-i-blaus. En aquest sentit, la Junta va obrir un compte de Twitter per informar que, davant d’aquests episodis, es posposava i s’allargava el termini de presentació de candidatures a la presidència del Palamós. En aquesta línia, donaran més informació quan rebin “consell” per part de la Federació Catalana de Futbol:

Hores més tard, des d’aquest Twitter s’avisava que els dos membres de la Junta Gestora, Heras i Guzmán, havien sol·licitat un informe al respecte a la FCF:

Pere Subirana dona “per dissolta” la Junta Gestora

La “guerra” continuava aquest matí, i Pere Subirana es pronunciava en relació a aquestes decisions. El vocal interí denunciava que “el canvi de data de presentació de candidatures s’havia près unilateralment”, que “demanar consell a la FCF no té per què suposar canvis al calendari electoral” i que dona “per dissolta” la Junta Gestora i així “es notificarà a la FCF”.

Guzmán s’ha pronunciat sobre aquest darrer episodi i considera que “no es pot dissoldre la Gestora unilateralment”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’exposició d’estiu a l’espai Carmen Thyssen de Sant Feliu tanca amb uns 250 visitants diaris

La mostra d'enguany era un audiovisual que projectava les obres en moviment a la plaça de l'Abadia
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -