25.9 C
Pals
Dimecres, 17 agost 2022
- Publicitat -

Fran Arnau: “Des del 2019, l’Ítaca s’ha consolidat i ens facilita molt la feina per portar grans noms”

El concert d’Andrea Motis, a la platja de Port Bo de Calella de Palafrugell, ha tancat aquest passat diumenge la desena edició del Festival ÍTACA, Cultura i Acció, que s’ha celebrat d’abril a juliol amb un total de trenta-sis concerts, tres espectacles de drons i dos murals commemoratius.

Per comentar com ha estat aquesta dècada de festival, el seu director, Fran Arnau, ha passatpel Supermatí d’Estiu de Ràdio Capital. Ens ha comentat que el festival ha augmentat el públic de l’ÍTACA SANT JOAN, de l’Estartit, que es consolida com la revetlla musical més popular i multitudinària de la Costa Brava.

Malgrat tot, han notat un descens generalitzat del consum de música en directe i globlament ha tingut menys espectadors en la resta de concerts programats a diverses poblacions de l’Empordà. Segons el seu director, això “es deu a diversos factors: la sobre oferta de festivals, l’augment de preus i les ganes de moure’s que té la gent. També poden estar canviant els hàbits.”

Els deu anys de bagatge, segons diu, els suposa una facilitat per programar grans noms: “Des del 2019, el nom d’Ítaca s’ha consolidat i ens facilita molt la feina per portar grans noms. Amb Oques Grasses, per exemple, hem crescut plegats i tenim molt bona relació.”

Amb aquesta edició, l’Ítaca es confirma com un dels cinc festivals de pagament de la Costa Brava amb major nombre d’espectadors.

 

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios