15.3 C
Pals
Dimecres, 22 març 2023
- Publicitat -

Francesc Ferrer, president de l’EMD de l’Estartit, es desvincula de l’UPM per “desavinences” amb Torroella

En un comunicat, Ferrer assegura que la raó són les "desavinences amb el govern de Torroella, format per UPM i ERC" i assegura que hi ha "irregularitats" en els pressupostos de l'Ajuntament. Afirma també que l'alcalde té "poc criteri i autoritat"

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Francesc Ferrer, president de l’EMD de l’Estartit, es desvincula del partit UPM. En un comunicat, Ferrer assegura que la raó són les “desavinences amb el govern de Torroella, format per UPM i ERC” i assegura que hi ha “irregularitats” en els pressupostos de l’Ajuntament.

El president de l’EMD assegura haver mostrat “desacord en la distribució pressupostària”, ja que hi havia unes “irregularitats que minven de recursos l’EMD de l’Estartit”. Explica que això el va portar a iniciar els tràmits per posar el contenciós administratiu contra l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i també els tancaments fiscals entre l’EMD i l’Ajuntament del 2015 al 2020.

Ferrer apunta que la setmana passada es va posar un nou contenciós als pressupostos de l’Ajuntament per les partides pressupostàries que afecten l’EMD. També detalla que s’ha arribat a un acord per tal que la Diputació de Girona “faci de mediador i encomani un estudi econòmic sobre el compliment del conveni entre ambdues administracions i de la memòria de la creació de l’EMD”. Assegura que, d’aquest estudi, ha de sortir el veredicte que certifiqui si s’està incomplint o no el conveni.

Més enllà de la part econòmica, Ferrer també afirma que el govern local està incomplint l’article 14 del conveni entre les dues administracions “no assignant el personal col·laborador amb dedicacions a l’EMD”.

Per tot això, Francesc Ferrer ha decidit trencar el seu vincle amb l’UPM, partit que assegura que està “dominat per ERC en les seves relacions institucionals amb l’EMD”. En el comunicat afirma també que l’alcalde té “poc criteri i autoritat”, i que el govern de l’EMD rep “amenaces llançades” per membres del govern local. Tot i això, Francesc Ferrer seguirà a l’EMD, ja que diu que el seu “compromís polític és amb el poble de l’Estartit, i no amb unes sigles polítiques”.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’Ajuntament de Torroella i l’EMD de l’Estartit tornen a discrepar arran de l’informe de la URV

La Universitat Rovira i Virgili ha fet públic l'esborrany de l'informe tècnic encarregat per la Diputació de Girona, arran dels cinc recursos contenciosos interposats per l'EMD de l'Estartit. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -