12.6 C
Pals
Divendres, 14 maig 2021
- Publicitat -

G-Astronomia

Bon dia, si separem la G de gastronomía ens quedariem amb astronomía. I precisament aquesta ciencia que ha quedat rellevada com un hobby i amb poca projecció profesional segons alguns estudis… A mi m’agrada vincular-la totalment a la meva manera de fer cuina i d’entendre el que passa amb els ingredients que la natura em dona per la meva cuina, depenent si la lluna està plena, creixent, minvant, ascendent o descendent. Estem a punt d’arribar a la primera lluna plena d’estiu i igual que vam fer l’any passat desde la Calèndula a Regencós li volem fer tots els honors que mereix la celebració d’una lluna plena i lluminosa com la d’enguany.

Amb la lluna de demà dijous 28, iniciarem la segona edició de sopars biodinàmics a la fresca amb lluna plena, músiques i canççons que parlen de la lluna plena, tallers amb herbes màgiques, danses de lluna, i també comptarem amb en Francesc d’Astroempordà que vindrà amb un telescopi gegant que instal.larà al jardí de la Calèndula per poder observar i ensenyar a tothom que l’astronomia s’hauria de conèixer tan bé com la gastronomía i practicar-la cada dia.
Si voleu saber-ne més podeu entrar al nostre web de lacalendula.net , allà trobareu tota la info de cada lluna, els músics que ens visiten i els artistes i professionals que faran possible viure l’experiència de conectar amb la màgia de les llunes d’estiu amb tots els sentits.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios