10.6 C
Pals
Dimecres, 29 març 2023
- Publicitat -

📸Galeria: Així són els grafitis de l’interior de Radio Liberty

Davant de la possible intervenció o degradació que el pas del temps farà recaure sobre els edificis hem volgut fer un recorregut per algunes d'aquestes obres d'art urbà

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Des que es van dinamitar les antenes de Radio Liberty i se’n va treure tot el que tenia algun valor tècnic que les instal·lacions de Radio Liberty, ubicades a la Platja de Pals han caigut en la deixadesa més absoluta, fins al punt que sobre el complex d’edificis hi sobrevola una amenaça d’enderroc imminent. I és que el cost del manteniment no és menor, uns 2,5M€ a principis de l’any passat quan l’estat era lamentable però encara estava lluny d’arribar al punt de degradació en el que es troba avui, tal i com ja vam documentar en aquest mitjà.

Però a més del vandalisme que han patit portes, vidres i parets de tots els edificis, de la que va ser l’emissora més potent del món, a Radio Liberty no hi queda ni una sola paret sense cap grafiti i és així com moltes d’aquestes pintures murals es podrien arribar a considerar petites obres d’art dins el temple de la destrucció.

Davant de la possible intervenció o degradació que el pas del temps farà recaure sobre els edificis hem volgut fer un recorregut per algunes d’aquestes obres d’art urbà que conviuen entre la runa actual i el passat gloriós de la instal·lació.

Galeria d’imatges: Així està avui, Radio Liberty

Europa considera “lamentable” que l’Estat faci servir fons europeus per enderrocar Ràdio Liberty

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La primavera, dicotomia d’estats anímics

Ha arribat la primavera,l'única estació que totes les cultures han celebrat al llarg de la història, perquè simbolitza l'equilibri...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -