Una proposta gastronòmica per tots aquells amants de les tapes i és que a Platja d’Aro es celebra el “Tardor de Tapes”

Una dotzena d’establiments proposen descobrir les seves tapes d’autor, en una ruta per gaudir de tota la creativitat gastronòmica dels cuiners concentrada en aquestes petites, però sorprenents, propostes que gràcies a la seva creativitat, originalitat i combinació de gustos, s’apropen cada dia més a l’alta cuina.

Una ruta on les diferents tapes prenen protagonisme i a on a més a més cadascuna d’elles van acompanyades d’una copa de vi, canya de cervesa o aigua, i totes són a un preu únic de tres euros i mig.

Podeu gaudir d’aquesta proposta gastronòmica a Platja d’Aro fins al 26 d’Octubre.

De la gastronomia passem a l’art, on el col·lectiu d’Art Contemporani Art Viu ens presenta l’exposició ‘Blaus’

El grup d’artistes Art Viu exposarà les seves creacions artístiques recents a Castelló d’Empúries en aquesta mostra d’art col·lectiva. A la mostra hi podrem trobar obres pictòriques, art gràfic i poesia.

Els artistes participants en aquesta exposició són: Montse Capdevila, Michel Gaich, Gemma Romero, Lilianne Thomassin, Monika Pampim i Carme Porqueres. En aquesta ocasió Josep Maria Ametlla serà l’artista convidat, la castellonina Imma Figueres realitzarà una instal·lació artística, Manel Puig aportarà dues obres realitzades amb art digital, Teresa Bosch interpretarà poesia i les joves artistes locals, Carla i Àngela presentaran les seves creacions.

Una exposició que podreu veure a la capella del Convent de Santa Clara de Castelló d’Empúries fins al 31 d’Octubre

A Figueres on hi té lloc la segona Jornada Science Needs You  ‘Les fronteres de la biomedicina’

 Unes jornades on es debat el paper determinant que juga la ciència en el funcionament de la nostra societat, on ens proporciona coneixement sobre els diferents aspectes del món que ens envolta i alhora permet desenvolupar tecnologia que ajuda a millorar les nostres vides.

Per aconseguir aquestes finalitats és imprescindible que la investigació científica vagi més enllà, empenyent cada vegada més i més les fronteres del nostre saber i augmentant les nostres capacitats tecnològiques.

Unes jornades al voltant de la ciència i el paper tan important que té aquesta disciplina en les nostres societats, que es celebra des d’avui i fins al 28 d’Octubre a la casa Empordà de Figueres.