19.5 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Gayle presenta el seu nou senzill ‘Ur just horny’

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Gayle és una de les joves promeses de la música que actualment triomfa amb el senzill ‘abcdefu‘. Ens recorda a l’explosió d’Olivia Rodrigo el 2021 i el seu ‘drivers license’, que quan tothom es pensava que es convertiria en una artista d’un sol èxit es va anar traient temes de la butxaca, com ‘good 4 u’, que fins i tot igualarien o superarien el primer senzill.

Ara Gayle ha presentat el relleu de ‘abcdefu’. Es tracta de ‘Ur just horny‘, amb un estil pop-punk, que remet als grans èxits d’Avril Lavigne o a la mencionada Olivia Rodrigo i el seu ‘good 4 u’.

La cançó tracta del moment en el qual es creua la línia en una amistat que durant molts anys va pensar que era platònica. És difícil separar els sentiments platònics, romàntics i sexuals, i molts cops en les amistats aquestes línies es poden difuminar.

L’entrada Gayle presenta el seu nou senzill ‘Ur just horny’ ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -