19.3 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Genís Dalmau: “L’EMD de l’Estartit ha de seguir creixent amb més pressupost i amb més personal”

El passat 28 de maig, els pobles i ciutats van votar el seu alcalde o alcaldessa pels pròxims 4 anys. Tot i això, hi ha casos com el de Torroella de Montgrí i l’Estartit, on els habitants del nucli de l’Estartit també van votar el president de l’Entitat Municipal Descentralitzada, que vetlla pel benestar i els interessos de la població de l’Estartit. Després del ple del 17 de juny, el nou president de l’EMD de l’Estartit és Genís Dalmau de L’Estartit Som Tots (L’EST) – TE. En el Supermatí del 26 de juny, vam parlar amb el nou president de l’EMD. 

Genís Dalmau afirma que l’equip de govern de l’EMD no té cap diferència amb l’Ajuntament de Torroella i que hi són per ajudar, col·laborar i donar el millor servei a la ciutadania. “Al final formem part del mateix municipi” ha afegit Dalmau. 

 

Segons el nou president de l’EMD, la relació amb l’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí és fluida i ja s’han comunicat. De fet, segons explica Genís Dalmau, la primera visita que va rebre el reelegit alcalde va ser la del president de l’EMD. 

 

La prioritat de la nova junta de govern és posar al dia les finances de l’EMD. Segons explica Dalmau, l’anterior govern va deixar factures per pagar. “La màxima prioritat és pagar les factures pendents a tots els proveïdors”. El nou govern de l’EMD es fixa el 15 de juliol com a data límit per deixar totes les factures pendents pagades

 

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios