22.6 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Gigi Ros presenta el seu primer EP “Contacte establert”

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Gigi Ros presenta el seu primer EP “Contacte Establert” (Música Global, 2022). Una mescla entre el pop, l’indie i l’electrònica amb referències Lo-Fi i R&B. Una fusió entre el més íntim i sensible combinat amb una sonoritat més urbana i actual.

Com a artista multidisciplinària dóna molta importància a la posada en escena. El procés creatiu no fa referència únicament a la composició i producció musical de les cançons sinó que engloba un imaginari col·lectiu que es nodreix de la part visual, la coreografia, la moda i la sinergia de diverses arts escèniques, elements que són clau dins el projecte.

“Contacte Establert” és el títol que porta aquest primer treball, el qual està construït amb una filosofia que potencia la cocreació i el treball en equip i apel·la directament a aquest primer contacte amb el públic. Un moment molt íntim de comunió i alhora molt excitant on s’obre un espai per parlar de la quotidianitat, de les emocions i de les experiències que ens uneixen a totes, confirmant que la música és el canal més bonic per connectar.

L’entrada Gigi Ros presenta el seu primer EP “Contacte establert” ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -