7.4 C
Pals
Diumenge, 4 desembre 2022
- Publicitat -

Es busquen voluntaris per al Gran Recapte a Palafrugell

La recollida d’aliments es farà els dies 25, 26 i 27 de novembre

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
El Banc d’Aliments de les comarques gironines busca voluntaris per a la celebració del Gran Recapte 2022 a Palafrugell. La recollida d’aliments, que aquest any es farà els dies 25, 26 i 27 de novembre, serà mixta, és a dir, recollida física d’aliments i/o donacions a la caixa dels establiments. Les persones interessades es poden inscriure al web bancdelsalimentsgirona.org. Al fer la inscripció es pot triar el punt de recollida.

Els voluntaris que triïn anar a una cadena de recollida física la seva tasca serà: entregar unes bosses buides de la campanya a les persones que entren a l’espai de venda del supermercat i al recollir-les controlen i encaixen els aliments recollits. Aquestes caixes seran recollides per les diferents entitats benèfiques, que les administraran i distribuiran entre els seus beneficiaris.

Els voluntaris que triïn anar a una cadena on només fan recollida de diners a caixa, hauran de rebre els clients on se’ls indiqui i explicar-los que poden fer la seva donació econòmica a la caixa en el moment que paguin la seva compra. I que aquests diners van íntegrament a la compra d’aliments per part del Banc per repartir entre els seus beneficiaris.

El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments. Amb 13 edicions celebrades, des de l’any 2009, el Gran Recapte s’ha consolidat com una de les grans fites solidàries de Catalunya, guanyant-se l’estima i el suport de la ciutadania. Els gairebé 5 milions d’aliments que s’aconsegueixen, permeten proveir les entitats, d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -