27.2 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

Greus carències de personal en les oficines estatals de l’àrea social radicades a la Bisbal

Són les del Centre d'Atenció i Informació de la Seguretat Social i les del Servei Públic d'Ocupació

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Segons informa el Diari de Girona, a les oficines del Centre d’Atenció i Informació de la Seguretat Social de la Bisbal, dos de les tres persones que formen la plantilla estan de baixa i només treballa la directora. En aquestes oficines de l’Institut Nacional de la Seguretat Social Espanyola, que s’encarreguen de informar als ciutadans de les prestacions de la Seguretat Social, actualment només s’atenen les cites prèvies.

Però no és la única oficina estatal amb aquestes carències a la capital baix empordanesa, ans la situació de l’oficina del Servei Públic d’Ocupació Estatal és igualment precària. De les quatre persones de la plantilla actualment només en treballen dues. Segons el president del Sindicat Central Sindical Independent de Funcionaris (CSIF), Rafa Sánchez, la situació laboral dels dos centres és de les que està en pitjors condicions en el conjunt de les Comarques Gironines.

Des de la subdelegació del govern s’assegura que l’últim Consell de Ministres ha anunciat la contractació de 40.000 noves places de funcionaris, han tornat a haver-hi contractacions i s’han tornat a convocar places d’interins, però des del sindicat es denúncia que la contractació de personal a l’administració de l’Estat a Girona està en estat pèssim, no es cobreixen les baixes i les jubilacions no es reemplacen. En aquest sentit, el CSIF proposa com a una solució temporal que es contracti personal interí de manera provisional fins que no es convoquin les places d’ocupació pendents de publicació.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -