16.5 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Grups valencians que no sonen prou: Black Fang, Borx, Askama i Vienna

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Black Fang és una agrupació de Castelló de La Plana que fusiona el rap, el jazz i el funk. El seu primer treball, ‘Fangtazztic’, va aparèixer el 2017 sota el nom de Calmoso & the BlackFang.

Després d’acurtar el seu nom, Black Fang va presentar ‘A foc lent’, un àlbum que combina el valencià i el castellà, i que compta amb col·laboracions amb DJ prou reconeguts al País Valencià com per exemple, DJ Plan B.

Borx (Borja) és un cantant i professor valencià que viu a l’Empordà i imparteix classes a Figueres. Arran del confinament va sentir la necessitat d’expressar-se a través de la música i així va néixer ‘Borx’ i el seu primer single ‘Dona’m’. Encara que l’artista no ha definit el seu estil, al seu primer senzill podem trobar ritmes de dancehall i influències de la música llatina i urbana.

Askama és una banda formada per nou joves músics procedents de diferents localitats de La Safor. Han sorgit aquest 2020 i tenen moltes ganes de crear música combativa i antifeixista, sempre defensant els nostres drets i la nostra llengua.

Actualment es troben en procés de composició però ja podem gaudir dels seus primers dos temes a plataformes com Youtube i Spotify.

Vienna és un duet format per Arturo Pérez i Pau Castillo procedent de Monòver i Petrer, dues localitats del Vinalopó Mitjà. Entre els dos han trobat en la música la possibilitat de retratar les dificultats i experiències de la joventut.

El seu estil és una mescla entre el pop, el folk i l’electrònica, i ho podem observar al seu EP ‘Hem trobat un pis per a llogar’, i a l’avançament del seu nou treball que veurà la llum en els pròxims mesos.

L’entrada Grups valencians que no sonen prou: Black Fang, Borx, Askama i Vienna ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

(Galeria) 8.000 persones omplen els carrers de Verges per veure el pas de la Dansa de la Mort

Verges ha celebrat l'inici de la Setmana Santa amb la seva emblemàtica Dansa de la Mort, atraient uns 8.000 visitants. Aquest esdeveniment històric, que remunta a l'Edat Mitjana, destaca per la processó de cinc esquelets que ballen, simbolitzant el cicle de la vida i la mort. La tradició busca ser reconeguda com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Amb la participació activa dels residents, la nit s'ha omplert de representacions de la Passió de Crist, culminant amb una processó il·luminada per torxes i reafirmant el seu valor cultural.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -