20.3 C
Pals
Diumenge, 24 octubre 2021
- Publicitat -

L’Ajuntament de Forallac obre el termini de sol·licitud d’ajuts socials per minimitzar els efectes de la COVID-19

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Forallac ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a la concessió de prestacions econòmiques per a persones i unitats familiars o de convivència afectades per la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19, corresponent a l’exercici 2020. La convocatòria ha estat promoguda per l’Ajuntament de Forallac per ajudar els col·lectius més vulnerables i s’implementaran de manera complementària als ajuts estatals i autonòmic aprovats amb aquesta mateixa finalitat. Els interessats tindran de termini fins al dia 1 de desembre per presentar les sol·licituds.

Les ajudes s’articulen en tres blocs: àmbit educatiu; àmbit assistencial bàsic i cobertura de mancances alimentàries i de primeres necessitats.

Es podran rebre fins a un màxim de 600 euros per sol·licitant. Els destinataris  hauran d’acreditar, entre d’altres, la situació perjudicial ocasionada per la declaració de l’estat d’alarma, com pot ser el fet d’haver patit un ERTO. En el cas d’empresaris o professionals, han d’acreditar haver perdut el 75 % dels ingressos.

La quantia de l’ajuda no superarà el 75 % de la despesa subvencionable acreditada pel sol·licitant i, en tot cas, no superarà els 300 euros per objecte subvencionable de cada línia d’ajuts.

Pel que fa als ajuts de caràcter educatiu, el límit serà del 75% de la despesa subvencionable i, en tot cas, el màxim de 300 euros per objecte subvencionable es computarà per menor o estudiant a càrrec.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Denuncien abocaments “incontrolats” de terra i runa a Pals sense llicència i a tocar del parc natural del Montgrí

L'Ajuntament admet que no hi ha permís però diu que han aturat l'obra i que no hi ha cap finalitat urbanística
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -