24.4 C
Pals
Dilluns, 2 agost 2021
- Publicitat -

Guíxols des del Carrer–En Comú Podem s’oposa a la construcció de tres apartaments a Sant Pol

Els habitatges estan previstos en primera línia de mar, entre el camí de la Caleta, la carretera de Sant Pol i el carrer Pere Màrtir Estrada

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Guíxols des del Carrer–En Comú Podem ha posat un recurs contra l’acord de l’equip de govern de Sant Feliu de Guíxols, realitzat a finals de desembre, per a una llicència d’obres destinada a la construcció de tres apartaments de tres plantes a la platja de Sant Pol. Els habitatges es situarien en un espai de 3.400 metres quadrats, en primera línia de mar, entre el camí de la Caleta, la carretera de Sant Pol i el carrer Pere Màrtir Estrada, en un lloc on fins ara hi havia un xalet tradicional i una pineda, segons el partit.

Guíxols des del Carrer -ECP recalquen que l’acord es va realitzar quan el Pla Director Costaner ja portava un any de vigència. El Pla permet impugnar les llicències d’obres de les edificacions que suposin una pèrdua de vegetació o una incidència negativa en el paisatge. A més, apunten que els criteris normatius del planejament urbà POUM pel que fa a la protecció paisatgística ja no estan d’actualitzat ja que daten de l’any 2006.

A banda d’això, segons els comuns els informes dels serveis tècnics municipals de medi ambient són deficients, ja que no concreten els efectes paisatgístics de les pendents de les diferents parcel·les que configuren el conjunt de l’obra.

Per tot plegat, tal com informa el Diari de Girona, per a Guíxols des del Carrer-ECP la construcció d’aquest tres blocs d’apartaments a la platja de Sant Pol no s’acorda als criteris de protecció del litoral català que reflecteix el Pla Director. Assegura que aquests habitatges tindran un gran impacte en el paisatge que no tindrà solució si no s’hi posa remei ara.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Suspenen un concert de Sergio Dalma per incitar el públic a saltar-se les normes Covid

Sergio Dalma és tendència les últimes hores per la polèmica sorgida durant el concert que el músic va fer a Las Noches del Malecón de Múrcia. El concert es va suspendre, ja que el cantant incitava el públic a saltar-se les normes anti-covid durant l’actuació. En un vídeo penjat per un assistent al concert es…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -