15 C
Pals
Divendres, 1 març 2024
- Publicitat -

Ho sabies? Deixa reposar les cendres abans de llençar-les al contenidor del rebuig!

Aquest és el missatge que vol transmetre la nova campanya mediambiental de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

“Atenció! Vigilem quan aboquem cendres als contenidors!”. La campanya de conscienciació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà demana que s’apaguin bé les cendres abans de dipositar-les als contenidors de rebuig.

Darrerament, els serveis d’emergència han hagut de donar resposta a diversos incendis a contenidors de rebuig de la via pública de la Bisbal d’Empordà.  Les cendres mal apagades de les llars de foc, estufes i calderes. L’Ajuntament exemplifica que si les cendres estan enceses o calentes, s’inicia un procés de combustió que pot durar hores i que culmina amb l’incendi del contenidor, que podria ocasionar danys als mateixos contenidors, vehicles aparcats, arbres i mobiliari de la via pública, amb el cost material que això suposa.

És per aquesta raó que l’Ajuntament vol fer una crida de consciència i recordar a la ciutadania que és necessari deixar reposar les cendres i, un cop ben apagades, dipositar-les a una bossa de plàstic (sempre tancada) i llançar-la al contenidor corresponent: el rebuig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fundació FC Barcelona i la Fundació Jordi Comas impulsen un campus d’ocupabilitat per a joves extutelats en hoteleria i restauració

Del 3 al 8 de març, 16 joves derivats d'entitats socials de Catalunya participaran en un campus d'ocupabilitat en col·laboració amb la Fundació Jordi Comas Matamala en una iniciativa que forma part de "Joves Futur +" projecte que rep també el suport de la Fundació la Caixa.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -