10.9 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

Ho sabies? Deixa reposar les cendres abans de llençar-les al contenidor del rebuig!

Aquest és el missatge que vol transmetre la nova campanya mediambiental de l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà.

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

“Atenció! Vigilem quan aboquem cendres als contenidors!”. La campanya de conscienciació de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà demana que s’apaguin bé les cendres abans de dipositar-les als contenidors de rebuig.

Darrerament, els serveis d’emergència han hagut de donar resposta a diversos incendis a contenidors de rebuig de la via pública de la Bisbal d’Empordà.  Les cendres mal apagades de les llars de foc, estufes i calderes. L’Ajuntament exemplifica que si les cendres estan enceses o calentes, s’inicia un procés de combustió que pot durar hores i que culmina amb l’incendi del contenidor, que podria ocasionar danys als mateixos contenidors, vehicles aparcats, arbres i mobiliari de la via pública, amb el cost material que això suposa.

És per aquesta raó que l’Ajuntament vol fer una crida de consciència i recordar a la ciutadania que és necessari deixar reposar les cendres i, un cop ben apagades, dipositar-les a una bossa de plàstic (sempre tancada) i llançar-la al contenidor corresponent: el rebuig.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Costa Brava: arriba Dani Pérez i surt Moussa Sidibé

El Costa Brava té clar que posarà tots els seus mitjans per aconseguir la permanència a la difícil 1ª Federació, i una mostra clara n'és l'esforç que s'està fent des de la direcció del club per apuntalar l'equip en aquest mercat d'hivern
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -