19.5 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

‘Honest’, el nou senzill de Justin Bieber

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ja ha arribat el nou senzill de Justin Bieber junt amb el raper nord-americà Don Toliver. A ‘Honest’, el canadenc explora la seva faceta més trapera.

Dos dies abans del llançament del senzill, Justin Bieber va compartir la cançó ‘I Feel Funny’, de poc més d’un minut, acompanyada d’un vídeo. Aquest va ser gravat durant el rodatge del videoclip d”Honest’, per pur divertiment de l’artista, com si fos un behind the scenes. De fet, només els va portar 15 minuts gravar-lo.

I des d’ara, ja podem gaudir del videoclip en qüestió. La seva direcció ha anat a càrrec de Cole Bennet, que l’ha ambientat en una muntanya nevada. Els dos cantants hi apareixen amb roba d’esquí i conduint motos de neu.

Justin Bieber es troba, actualment, de gira pels Estats Units, i té dates programades per Europa fins al març del 2023. Al mes de gener visitarà Barcelona, on ja ha exhaurit totes les entrades.

L’entrada ‘Honest’, el nou senzill de Justin Bieber ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -