8.7 C
Pals
Dimecres, 19 gener 2022
- Publicitat -

Incorporen 16 persones al programa “Treball i Formació” de l’Ajuntament de Palafrugell

Les 16 persones incorporades en el programa Treball i Formació realitzen tasques amb la finalitat d'utilitat pública i també amb un marcat interès social

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

L’Ajuntament de Palafrugell ha subvencionat 16 contractes de treball, dels quals, 11 són de 6 mesos (que finalitzaran el juny de 2020) i 5 contractes de 12 mesos (fins al desembre de 2020). Els contractes han començat aquest passat 23 de desembre i comptaran amb una formació transversal obligatòria de 60 hores dins l’horari laboral.

Les tasques i feines que realitzen tenen una finalitat d’utilitat pública i també amb un marcat interès social. Entre les feines que s’han subvencionat hi ha els càrrecs d’agents cívics, auxiliars administratius per ajudar dins de les àrees d’urbanisme, la policia i l’IPEP, entre altres administracions. La subvenció també contempla sis places com peons/ajudants de pintura i lampisteria i finalment una última plaça dedicada a un tècnic de coordinació.

El total de la subvenció atorgada, incloent-hi les accions formatives i laborals, és de 219.145,24 €, que sumat a l’aportació de l’ajuntament (10.145,27 €) més la dedicació del personal propi, fa possible el seu desenvolupament.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Badosa continua amb pas ferm a Austràlia

La tennista begurenca avança a tercera ronda del Grand Slam australià amb un joc convincent i, el més important, sense desgastar-se excessivament a nivell físic. Badosa està constatant el seu gran moment de forma, i confirmant-se com una de les raquetes principals del panorama mundial.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -