13 C
Pals
Dijous, 22 abril 2021
- Publicitat -

Inici de la VI Guíxols Cup de vela amb més de 160 regatistes

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Aquest cap de setmana 27 i 28 de febrer de 2021 arrenca a Sant Feliu la sisena edició de la Guíxols Cup de vela, aquesta competició si la situació sanitària ho permet, s’allargarà dos caps de setmana més, del 13 i 14 de març i el del 27 i 28 de març.

Aquesta és la sisena edició, ja que a causa de les restriccions de la pandèmia, no es va poder celebrar al gener i es va haver de posposar.  Enguany hi ha inscrits un total de 163 regatistes de la modalitat d’Optimist, que és la disciplina en què es competirà tant dissabte com diumenge.

L’entitat organitzadora, el Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols, ha informat que es realitzaran un màxim de quatre proves per dia i sempre en funció de les condicions meteorològiques. Perquè la mànega sigui vàlida s’haurà de disputar almenys una regata, i d’aquesta manera passarà a ser puntuable pel circuit català d’Optimist 2020-2021.

Per tal de garantir la seguretat dels participants de la VI Guíxols Cup, els organitzadors han elaborat un protocol de mesures anti-Covid per a la VI Guíxols Cup. El conformen accions com la presa de temperatura a tots els participants, l’accés exclusiu al recinte del personal autoritzat i el format de grups bombolla, entre d’altres.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Sant Feliu de Guíxols obtindrà una injecció de 60.000 euros de la UE per a extraescolars

Tal com informa El Punt Avui, Sant Feliu de Guíxols rebrà una subvenció de 60.000 euros per destinar-la a activitats extraescolars. El Pla de Millora d'Oportunitats Educatives (PMOE) preveu aquest ajut procedent de la Unió Europea del qual se'n podran beneficiar unes 150 famílies amb alumnes de totes les escoles de primària del municipi, tant les públiques com la concertada del Cor de Maria-Sant Josep. 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -